Den här fick mig att gråta


Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Den här fick mig att gråta”


 1. Majda skriver:

  Men såååå himla bra!!!!

  Kika gärna in hos mig http://nouw.com/miniochluna
  Kram

 2. Josefin skriver:

  Japp, bölar! Så himla fint! ❤

 3. Elsie skriver:

  Jag fick bara en klump i magen. Jag menar, det är jättefint att folk med olika åsikter möts och diskuterar, men transkvinnan är inte där för sin åsikt utan för vem hon är. Reklamen behandlar hennes identitet som om det är en åsikt bland andra. Som om jag skulle bli inbjuden för att som kvinna möta en kvinnohatare.

  • JA skriver:

   Precis! Jag blir bara arg av detta. Transexualitet är inte en åsikt! Hon sitter där pga vem hon ÄR, inte pga vad hon tycker. Tänk om de istället hade satt en rasist där tillsammans med någon med en annan hudfärg. Hur hade det sett ut? Just det. Exakt samma sak.

   • A way of living skriver:

    Jag tänkte också på det, att hon är där i egenskap av den hon är. Men tänkte sedan att det fina är ju att hon möter någon med en åsikt av att det är fel eller konstigt med transexualitet och att hon/de, tack vare sina samtal, möts och förhoppningsvis lyckas inse att det handlar om människor som t om kan ha saker gemensamt. Jag tyckte det var fantastiskt att se och blev väldigt rörd.

 4. E skriver:

  Vet inte om jag håller med. Instämmer med ovanstående angående transexualiteten. Sätt en rasist där tillsammans med en mörkhyad tex. Handlar inte endast om åsikter, utan om att ifråsätta verkliga människor. Ej okej.

 5. Natalie skriver:

  Denna reklam har fått jättemycket kritik precis som ett par redan kommenterat. Den är faktiskt riktigt dåligt genomtänkt och är väldigt respektlös mot transpersoner. Sök på ”why the heineken ad is worse that pepsi” och kolla/läs. De förklarar det jättebra 🙂

Lämna en kommentar