Denna väntan på besked


Gustav och jag försöker att undvika att prata om huset vars värdering vi väntar på. Ju längre tiden går desto mer drömmer man iväg. Det kan ju vara så att besiktningsmannen säger att det är mycket dyrt att åtgärda, eller att den värderas till ett pris vi inte känner är värt eller att kanske ägarna kanske ångrar sig. Precis allt kan hända. Så Gustav och jag får hålla i oss för att inte drömma iväg.

Gustav hanterar det hela genom att spekulera i dystra scenarion. Jag hanterar det genom att diktera drömhuset hos en arkitektbyrå. Vi har olika metoder Gustav och jag och jag antar att mitt fall blir högre om det blir ett, medan Gustavs skutt går till skyarna eftersom jag redan sitter här uppe. Jag har fått dille på platsbyggda bokhyllor, coola avgränasfönster, ljusgröna väggar och stora sängar. Nästa säng Gustav och jag har ska vara 2 meter i bredd. Vi kommer antagligen inte få ha sängen i fred med tre barn. Myspys.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Denna väntan på besked”


 1. Maria skriver:

  En vis person sa till mig en gång att tar man som du ut segern i förskot går man i värsta fall runt och är lyckig några dagar ”i onödan” medan om man är pessimist och ändå får fel besked fick man aldrig glädjas alls. Så försöker jag tänka och fyller vardagen med lite ”onödig” glädje?❤

  Klart huset blir ert! Pepp pepp!!

 2. Erika82 skriver:

  Smart med bredare säng!

 3. Nathalie skriver:

  Håller mina tummar!! Så spännande!

 4. Ewa skriver:

  Hej!
  Hur går det med svaren på frågorna vi fick ställa??

 5. Mia skriver:

  Vi fick besked idag! Säljaren accepterar vårt bud och huset är vårt på tisdag, då vi skriver kontrakt. Sen är det renovering som gäller. Två bostäder ska det bli. En till mig och en till mitt ex. Sonen får nära till oss båda, trots separation. Superlösning! Så härligt det ska bli! Lycka till med ert husköp!

 6. C skriver:

  Finns en sak man bör tänka på ! Köp inte ett hus det första typ ni fallit för bara för att ni kommit på att ni vill bo i hus. Man ska titta på många hus och olika områden innan , och inte köpa bara för att det ska ske nu. Annars är det stor risk att man gör något man får ångra. Ett hus är ju alltid ett pågående projekt alltid något som måste göras. Vi sökte i två år det ”rätta huset 7 rok. Vi hade kikat på säkert 50 villor innan detta kändes rätt . I stundens hetta när man bestämt sig för ett hus så är det lätt hänt att det inte alltid blir som man tänkte och drömde om . Missar ni denna chans så kommer det garanterat massa nya kåkar ut på försäljning.

 7. Alex skriver:

  Hej! Läste precis din bok ”medan han lever” och känner en sådan lättnad av känslor som jag känt och inte förstått varför. Som att jag reagerat på ”mangrisskämt” och känt oerhört illamående ”svartsjuka”. De va inte svartsjuka utan det är just för att jag kopplar innerst inne att alla män är lika grisiga och äckliga som min förövare var när jag var 7 år. Tack för att du öppnade dig och skrev boken. Tack för att du är du. Keep up the fantastic work you do. (Studerar till förskollärare och även på den fronten har allt ditt arbete fått mig att reflekera om och vara stolt över mitt framtida yrke!)

 8. Hanna skriver:

  Tips om stor säng (vi har 2,10*2,10) köp INTE lakan mindre än typ 2,70*2,70. Just don’t:-| men det är svinmysigt att rymmas två vuxna och två barn, gosfest varje morgon ❤️

Lämna en kommentar