Patrik Sjöberg är med i kampen


18118521_758842260961521_3602575167611638112_n

Det är så mycket roligt som händer att jag inte vet vart jag ska börja. Men Treskablinoll har ett tätt samarbete med Patrik Sjöberg som blivit en av våra  ambassadörer. Snart lanseras nästa satsning. Fan vad snygg han är förresten!

Det är så skönt att ha kända profiler, stora tidningar som står bakom kampen för att stoppa sexuellt utnyttjande av barn. Ni föräldrar som samtalar och är på era förskolor. Ni förskolor som redan omfamnar skolan. Vi tillsammans är så starka. Vi ger oss inte. 

Jag tänker att det är dags att skicka förskolebrevet igen. Med tanke på att Sveriges utbildningsminister själv sagt att barns integritet behöver lyftas, konkretiseras och tillämpas på Sveriges alla förskolor så borde din förskolechef lyssna på honom. Om det inte fungerade med dig så testa utbildningsministern. Det är busenkelt att skicka förskolebrevet. Du behöver bara din förskolechefs mejladress och gå in på förskolebrevet.se och skicka så är bollen i rullning. 

För er som redan skickat förskolebrevet en gång förut så är det uppdaterat med ny text med tanke på utbildningsministerns uppmaning igår. Så det är fritt fram att skicka det igen.

Skärmavbild 2017-04-26 kl. 10.29.24
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Patrik Sjöberg är med i kampen”


 1. Amanda skriver:

  Hej, hur anmäler man sig till loppet ? ?

 2. Micaela skriver:

  Hej, lite OT men bloggen blir oläsbar med newbie-reklamen, den lägger sig som en bakgrund till din text och skär av i sidorna så man inte får hela texten och är distraherande 🙁

 3. Elin skriver:

  Hej! Min dotter har inte fått plats på föris än så jag har ingen förskola att skicka brevet till, men när jag tittar på kartan så finns det inga blå prickar alls i Malmö ? . Kan man (eller ni på Tre ska bli noll) skicka det till förskoleförvaltningen i Malmö eller nåt? 🙂
  Jättebra blogg, du är superrolig och gör så mycket bra!!!

Lämna en kommentar