Försenat plan från Finland


Att flyga med propellerplan i snöoväder och glashala startbanor känns ungefär lika härligt som att ha på sig en bh bak och fram en hel dag. Känslan av att det skaver på något sätt. 


Men jag försöker drömma mig bort till mammas lägenhet och hur jag hoppas att det kommer bli framöver. Vi renoverar ju allt utom hennes stora badrum. För mycket kulor för att göra det nu. Men det här badrummet hade jag gärna gett henne.

Gud jag vill ge det till mig själv också. Tänk om Gustavs och mitt framtida boende får ett sånt badrum med dubbelhandfat och en toalett full av bajs. Haha, blev trött på mitt mäklarsnack att jag blev tvungen att avsluta så. Den lilla gästtoaletten på mellanvåningen hade gärna får vara lyxig den med. Mosaik i ett skinande bajsbrunt skimmer. Tycker toaletten är toppenfin. Så fint när man kan ställa doftljus på.

Googlade även sovrum och det här med fönster har verkligen sin charm. Som jag önskar att vi hade liknande i det framtids boendet oavsett vad det blir.

Och fina dörrar hade varit nåt.

Oh well, nu ska jag försöka vila på planet. All denna prepp med planet innan start och försening på det känns sådär. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Försenat plan från Finland”


  1. Cecilia skriver:

    Som att ha på sig stringtrosor bakochfram en hel dag jag hade när jag var ung och bakis.

    • Elaine Eksvärd skriver:

      Haha, min tanke först men vågade inte skriva den med risk för för visuell bild av min vayeyey

Lämna en kommentar