Playdate med Arthur och Beata 


Men när solen sken i söndags så kom Beata och Arthur över på playdate.

Arthur har ju också Williams syndrom och är fem månader äldre än Evelyn. Dom är så fina tillsammans.

Beata och jag kommer vara vänner livet ut. Vi har bara känt varandra ett år, men när man har varsitt barn med en sällsynt diagnos så förstår man att det bli så. Det kommer vara så värdefullt för Evelyn och Arthur att ha varandra. Värdefullt för våra familjer att ha varandra. Jag älskar Arthur, nästan som om han vore min. Det är svårt att förklara, men jag tror att många med funktionsvarierade barn förstår. Hjärtat expanderar på ett sätt som man inte visste gick förut.

Det kanske är vinter ute, men jag ser alltid till att ha lite vår och sommar inne.

/Elaine, åker till Finland

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar