Bara så där


18033532_10155329086853478_4571528897621721641_n

Jag längtar tills de gör samma sak för funktionsvariationer. En rullstolsburen i vit klänning och kanske en annan kvinna i vitklänning som kysser varandra.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Bara så där”


  • Erika82 skriver:

   Det är ju bra att olika storlekar och färger finns på modellerna men mening med reklam är ju att sälja kläder tex, och då tar man ju modeller som andra tjejer avundas

   • Ullis skriver:

    Det behöver inte alltid vara så. Företag slåss idag om att nå ut genom bruset av budskap. En strategi att bygga brand love är att tala till potentiella kunders värderingar för att skilja sig fr konkurrenterna. Vissa lyckas för att deras story är intakt det företaget kommunicerar är en del av deras DNA vissa lyckas inte t ex Pepsis senaste bidrag till reklamfadäser.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Helt underbart!!! Gud vad snygg Bh, vill ha?

 1. Kan du hjälpa mig skriver:

  Tack för ståndpunkt! Jag behöver hjälp med den frågan då den gnagt i mig ett tag. Läser också en berömd bok där det tydligt står att det är fel. Läst artiklar om människor som är homo, men som avstått för att det ”känner att det är fel” och är helt okej med det, de känner att de ”lever mer äkta”.. hmm. jag vet inte… Läser om människor som blivit så kallade ”fria” från det också och ”är mer lyckliga idag och mer sanna mot sig själva”…hmm… Jag är förvirrad. Vad är sanningen? Hur tänker du så jag får in lite fler perspektiv? (Läser andra perspektiv och min systers, men jag tog upp motståndet för att få lite krut i inlägget).

  Speciellt utifrån Bibeln undrar jag hur du tänker och argumenterar utifrån? Tack för din tid. /Förvirrad

  • Erika82 skriver:

   Jag har en kollega som är väldigt religiös (kristen) och han tycker att homosexualitet ät en sjukdom. Från början blev jag irriterad men sen när vi började prata djupare om det så kunde jag mer förstå hans åsikter… Inte för att jag håller med men han var den åsikten att han tycker inte att det är normalt men samtidigt säger Bibeln att man inte ska hata så han respekterar dessa människor och är trevlig mot dem (vi har en del homosexuella kollegor) även om han innerst inne ej uppskattar deras livsval. Jag har ju dock påtalat att det inte är ett val man gör utan den man ÄR.

   • Kan du hjälpa mig skriver:

    Så skönt att det blev en diskussion <3 Som kristen blir jag ofta dumförklarad innan jag hunnit förklara mig, och precis, grunden är alltid kärlek, och respekt för andra människors val. Det står i Bibeln att kärlek är den "största lagen"; vad man ska sträva efter först. Förståelse.
    Jesus säger inget om homosexualitet, men då hela Bibeln sägs vara "Guds ord", så står det skrivet i den att homosexualitet inte är full sanning….. Jag blir liksom ännu mer fundersam när dessa människor som säger sig varit homo förut, och "slutat", säger att de är ännu mer sig själva idag. De är ännu mer den de ÄR, de är mer avslappnade i sig själva….
    SÅ förvirrad. Jag träffar ju också trevliga homosexuella.
    Vad är sant och var ligger grunden liksom? Sveriges och västvärldens lagar grundades ju på Bibeln och om man jämför mentalitet mellan människor och rättsväsenden med icke-västvärld, så tycker ju jag mig se mer rättvisa i väst…..

    (Historiskt är det rätt häftigt när man börjar studera hur Bibeln skrevs och den röda tråden som finns i den. Bibeln förutsåg för över tvåtusen år sedan att det skulle finnas flygplan till exempel så den har ju något i sig…..)

Lämna en kommentar