Undrar om Gustavs ex fixade honom


Hur kan man vara så jäkla tänd på en man som jag är på min nu. Efter nio år och ett gäng månader som gravid. Det pirrar till i hela kroppen när jag ser den här karln. Så fort baren sover så hånglar jag upp honom som en glupsk val som fått syn på plankton. Eller kanske som en brunstig älghane som sett en hona i norrlandsskogen. Eller bara som Elaine som sett Gustav.

IMG_1936

Jag tycker han är snyggast i hela världen. Han är först och den enda på listan jag vill hångla med. Sen kommer ju dessa (under pistolhot).

För er som inte vet så är det många gravida som blir smällkåta under en viss period av graviditeten. ?? Det är så ovärdigt i slutet av graviditeten för det är så länge det håller i sig för mig. När jag knappt kan röra mig utan ligger som en kåt säck och ber Gustav att ligga med mig. Jag får bara ur mig ett ”Snälla”. Förföra? Nej det skulle jag aldrig orka då. Men Gustav ställer upp. ”Efter en öl så” 😉

IMG_3424

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Undrar om Gustavs ex fixade honom”


 1. Liw skriver:

  Hej Elaine!

  Jag skulle gärna vilja ha din åsikt om det här inlägget ( http://finalyan.se/2017/april/tycker-pop-att-1-aringar-behover-dolja-sina-brost.html ) som jag skrev om att bikini till 1-åringar sexualiserar dem… jag har fått höra mycket om detta, att det är jag som gör det, men jag tror dock inte de läser hela inlägget… är jag helt ute och snurrar? Jag tänker att du borde förstå hur jag tänker? Fick stänga av kommenterar men de flödar ordentligt här… http://www.nettavisen.no/livsstil/reagerer-pa-barnebikini—synes-polarn-o-pyret-at-ettaringer-skal-skjule-brystene/3423333175.html

  Tack för en underbar blogg, även om jag inte kommenterar så flitigt!

  Med vänlig hälsning Liw

 2. Vera skriver:

  Jag känner samma sak för min man ♡Vi har varit ihop ungefär dubbelt så länge som ni och väntar nu andra barnet. Vi har det så jäkla bra och jag är så lycklig attt är VI!!
  Däremot har han svårt att ställa upp, minst sagt. Inte ens efter en (eller två eller tre) öl. Han går helt enkelt inte igång på gravida kvinnor så det får jag väl försöka respektera ändå. Jag vet ju hur det brukar vara liksom. Snart dags att försöka vräka den lille dock och det vill ju han också så färdknäppa fixar han 🙂

 3. Maria skriver:

  Åh Elaine, jag dör av skratt…!!!
  En kåt säck?!?!!! Haha,så jävla roligt.
  Tack från djupet av mitt hjärta,haft en skitdag och behövde verkligen få skratta ordentligt.
  Kram

 4. ellen skriver:

  Haha! Kör hårt.

 5. C skriver:

  Bästa posten på länge, tack för härligt skratt! 🙂

 6. Hope skriver:

  HAHAHAHAHA?

 7. Hahaha, alltså ”kåt säck” – möjligen den mest osmakliga beskrivningen…. Mvh Lite-Känslig. Hehe

 8. Jennie skriver:

  Underbart inlägg, hahahaha!!! Mer sånt här! Det är befriande att vara personlig… Man lär känna DIG ännu mer och du känns mer mänsklig. Låter så konstigt men det är så jag upplever det. Du är en lycklig kvinna! Jag är dökär i min fästman efter sex år och varje gång jag vaknar på nätterna och ser honom blir jag så fånigt förälskad igen. Jag faller för honom tio gånger om dagen. Han är för alltid mitt plankton ❤️❤️❤️

 9. Alexis skriver:

  Hög igenkänning!???????

Lämna en kommentar