Morsning Tylösand


Vi hade ju visning på lägenheten idag och den blev sådär fin att jag inte ville flytta därifrån. Det var ett par med ett stort hus i Älvsjö som kanske är intresserade. Vi får se. Vet inte hur man gör då? Kanske blir det ett byte eller dylikt. Jag satt bland barnstolar och tandborstar hos vår granne Näslunds och väntade tills visningen var klar. Vi har världens bästa grannar som jag kommer att sakna. Så snällt att vi fick ha våra saker hos dem.

Jag har precis ätit frukost med kund och härliga Nour el Refai som är moderator idag. Vi pratade om skvallerpressen och hur bisarrt det är att man får läsa om sitt privatliv i tidningarna, saker som man inte tror att folk ska tycka är intressant. Som att jag är gravid med en 3:a eller att hon är tillsammans med Schyffert. ”Ja, men det har jag varit i fyra år så där var dom sena” berättade Nour. Bra jobbat i hemlighetsmakeriet!

Nu ska jag njuta av denna utsikt medan jag renskriver boken och sen blir det en föreläsning för idag 600 personer.

Jag hoppas ni mår bra! Senare ikväll tänker jag mig en frågestund för det var så längesen och ni är så många nya här. Jag har ställt mig själv ett par frågor som jag inte kommer svara på. Haha, låter bananas. Men ni kommer förstå sen.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Morsning Tylösand”


  1. Maria skriver:

    Åh vad kul! Får dock alltid blackout vid frågestund och vet inte vad jag ska fråga.

  2. Rebecka skriver:

    Lyssnade på dig idag och du var så himla bra! När jag mötte dig på morgonen tänkte jag ”tja, men dig känner ju jag”. Och sen kom jag på att jag känner dig via en blogg, helskumt! Nu har jag två böcker att läsa och förhoppningsvis bli en bättre ledare 🙂

Lämna en kommentar