Lyan kanske säljs snart


Fler har hört av sig till vår mäklare och vill titta på lägenheten. Det känns lite pirrigt, ska man sälja innan man hittat nytt? Stressen. Eller är det kanske ett lugn man får av det? Gustav och jag har kommit överens om att får vi ett förbud som vi är nöjda med så säljer vi innan vi köpt nytt. Det är bara att hålla tummarna! Det känns oavsett kul att sälja något som varit en dröm och som kanske återkommer i framtiden med större barn. Men jag tror inte det. Jag längtar efter hus och tomt. Tror jag kommer trivas med det lika mycket om inte mer än jag trivs i denna blå juvel

Nu ska jag iväg till My Sisters hair för lite styling. Sen ska jag skriva resten av kvällen och staga lägenheten för de potentiella köpare som ska kolla imorgon! Tycker iofs att mitt hår har en riktig bra hårdag idag.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Lyan kanske säljs snart”


 1. Nathalie skriver:

  Så jäkla snygg lägenhet!!! Vill haaa!! <3

 2. Lena skriver:

  Sålde innan. Hade iofs tomten klar men inte lånelöfte. Är dessutom ensamstående m son. Det löser sig ?

 3. Maggis skriver:

  Så spännande och jag ser väldigt mycket fram emot att få hänga med på köp, renovering och flytt till nytt drömboende. Kommer ni att anlita duktiga Amelia igen, annan inredare eller fixa det själva i nästa boende?

 4. Nina skriver:

  Men. Att bygga hus tar ju jättelång tid! Hur bor ni i mellantiden?
  Nyfiken!

 5. Maria skriver:

  Ni gör så jävla rätt, ni kommer älska att bo i hus. Alla borde Bibi hus 🙂

 6. Elli skriver:

  Sälj, sälj, sälj! Alltid bättre att veta hur mycket man har att röra sig med. Ni kan hyra under tiden ni letar. Mina föräldrar gjorde tvärt om och det visade sig att de inte hade råd med nya huset. Vi blev stämda av säljarna och hamnade i ekonomisk ruin de närmaste 5 åren. Extra jobbigt att advokaten för säljar-sidan var pappa till en klasskamrat.

 7. Jenny skriver:

  Så snygg lägenhet! Älskar de blåa väggarna! Var har du köpt det fina marockanska kaklet och den stora sicksack-mattan? Mvh j

Lämna en kommentar