En eftermiddag i ”Jätteborg”


”Staden heter så för att det finns jättestora dinosaurier här” förklarade jag för Matheo som lyssnade med stora öron och ögon. Gustav log och skakade på huvudet åt de skrönor jag skapar åt våra stackars barn. Haha.

Vi har fått låna Karin och Bosses fina bil med ett tak jag önskar till en nästa bil. Jag skulle vilja ha en elbil.

Universeum var toppen tydligen. Gustav och Matheo gick in medan Evelyn och jag gjorde ärenden på stan. Köpte presenter och lite annat. Sen passade jag på att prata med några vänner medan Evelyn sov i vagnen. Många verkar må så bra sina förhållanden trots krisiga småbarnsåren. Många har separerat och de mår också toppen. Alla har sina vägar till lyckan, det är bra tycker jag.

Evelyn och jag mötte upp krulliga ligan utanför och lekte i parken tillsammans. Det var så varmt i regnskogen därinne att både Gustav och Matheo kom ut med varsin kalufs. Haha, så fina! Älskar min krulliga familj.

/Elaine, åker mot Björkö igen och undrar om Benny kommer vara krullig. 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “En eftermiddag i ”Jätteborg””


  1. Signe skriver:

    bra rörlighet på din man där 😉

Lämna en kommentar