Vi har hittat vårt hus!!!


1974321112779062

Vi får en egen liten strand och ja vi kan få hur många barn vi vill i denna lya med en tomt på 1070 kvm. Här ska jag ha mitt kontor på somrarna.

19745367

Nästa tjejmiddag med denna utsikt!

19740427

19739220

Visst hade det varit fantastiskt?! Ni vet ett sånt där skämt man drar som gör att inte ens man själv kan skratta riktigt. Ett sånt skämt är det här. Önskar att det var sant men nej.

Jag mejlade mäklaren och frågade vad de skulle ha om vi skippade budgivning.

Skärmavbild 2017-04-11 kl. 18.25.52

Tjena.

Bloggvännerna har ordet

21 svar till “Vi har hittat vårt hus!!!”


 1. Christina skriver:

  Så kul o vilket hus sen, säger bara Wow o grattis o lycka till❤️

 2. Jonna skriver:

  Hahaha. Vilka jävla skämtpriser. Det är ett väldigt fint hus, men det är just det. Ett hus. ? Hoppas verkligen ni hittar något fint, till ett bra pris! Villalivet är verkligen underbart, men inte värt 19 miljoner.

 3. Veronica skriver:

  Förstår inte riktigt skämtet? 19 miljoner för det huset kan mycket väl vara rimligt, men jag håller med om att det är otroligt mycket pengar att lägga på ett hus.. men förstår inte kontentan av skämtet?

 4. Veronica skriver:

  Förstår inte riktigt skämtet. 19 miljoner för det huset kan mycket väl vara rimligt, även om jag håller med om att det är otroligt mycket pengar att lägga på ett hus. Men förstår inte riktigt kontentan av skämtet…

 5. Erika82 skriver:

  Nä jag som trodde att ni hade köpt detta fina slott. ?

 6. Sofia skriver:

  Huset är fint men inget speciellt. Det ligger fortfarande på en gräsplätt i Älvsjö med grannar tätt inpå. Tror att priset är högt på grund av ”sjötomten”. På den prisnivån finns väldigt många andra hus som konkurrerar.

 7. Elaine, nu får du sluta kolla på så jäääävla drömmiga hus!!! Det måste ju gå att filtrera bort på något vis? 😉

 8. Jenny skriver:

  Wow vilket hus!

 9. Fanny skriver:

  Äsch, det är ju totalt livsfarligt för en småbarnsfamilj med vatten sådär lättillgängligt. För att inte tala om snubbelrisken i den där långa trappan. Och tänk vad mycket ogräs det blir på en sån stor tomt… det är nog bara jobbigt, tråkigt och farligt och alldeles alldeles… underbart.

  Vilket drömhus! Är dock säker på att ni kommer att hitta ERT drömhus snart 🙂

 10. Milena skriver:

  Huset är underbart! Är uppväxt 3 min där ifrån och älskar det huset? Köp köp köp! ?

 11. Hannah skriver:

  19miljoner för en villa i Älvsjö? För 19 miljoner skulle jag hellre köpa halva Norrland och slippa grannar 😉

 12. C skriver:

  Det är ett rent helv… att leta hus ! Idag så är det vanligt att man hittar och budar på 10-15 hus men i slutändan … Nix inte denna gången heller. Tänk er bara noga för …. risk att ni till slut köper bara gör att!!! tidspressen mm .tänk på att riktigt känna in området och om det finns särskola i närheten ?även fast eran Lill tjej säkert kommer få skolskjuts .Vi tänkte så inte gör långa skolresor när han har liten .Det är bättre att vänta tills man riktigt känner där ska vi bo ,Ni kommer hitta erat drömhus till slut ? Vi bor själv i villa 7rok ,fem minuters promenad till särskolan … tror vi bjöd på minst 10 kåkar innan detta dök upp .

 13. M skriver:

  Strand verkar livsfarligt med barn. Om du är rädd för lego – köp inte så nära vatten! Vatten är liksom…..definitivt. Kram, snart kommer ert hus

 14. Åsa Hellberg skriver:

  Jag trodde man hade slutat med lockpriser, men det finns ju inte en lägenhet som inte går upp med en miljon i budgivningen. När jag sålde min för snart fyra år sedan var utgångsbudet också acceptpris.
  Det måste vara svårt att veta vilken prisklass man ska titta på när budgivningarna sticker iväg.

 15. Anita L skriver:

  Lycka till allt! Glad Påsk !

 16. Sara skriver:

  Fasen vad lurad jag blev!

 17. Lillian skriver:

  De där prislapparna är riktiga partybromsar alltså!

 18. Trygga räkan skriver:

  Jag tror skämtet är svårt att förstå för de som inte har den goda ekonomin som ni har (absoluta majoriteten har inte det). För många människor skulle 100 000 kr likaväl kunna vara 19 miljoner, för det är pengar man aldrig någonsin skulle ha tillgång till. Därför förstår man heller inte om någon med god ekonomi skulle kunna lägga 6 miljoner eller 19 på ett hus.

 19. Ja jäklar vilken villa du kommit över! Grattis i mängder!

Lämna en kommentar