Påskhelgen


Godmorgon mina sticklingar! Hoppas ni mår bra! Vi mår tiptop. Har tränat tre dagar denna vecka och börjar känna mig stark igen. En chin sitter fortfarande trots 12 kilos uppgång. Känns så jäkla starkt!

Vi ska till min faster Karin över helgen. Egentligen är Karin min pappas kusin men de har aldrig haft kontakt för att hon har alltid tyckt att han och hans bröder är märkliga varelser. Sen tar hon barnets parti framför familjens heder. Det är så skönt att ha kvar någon från den äldre generationen i familjen Bergqvist. Karin är längst till vänster.

Nu har jag vattnat alla blommor och Micke har hjälpt mig att skydda de som är känsliga och utomhus så att de ska klara kylan. När vi är borta.

Mina sticklingar växer fint, några är tröga. Men jorden är fuktig som tusan så jag tror de klarar sig till måndag då vi är tillbaka.

Vi hade en mysig kväll med barnens faster Hanna igår. Evelyn är så förtjust i sin faster, det blev mycket gos.Matheo är så taggad över att åka till ”Jätteborg”! Faster bor ute i Skärgården precis utanför Göteborg city. Ska bli så mysigt! Vad gör ni över påsk? 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Påskhelgen”


 1. Maria skriver:

  Åh, Göteborgs skärgård över påsk låter jättemysigt. Då får ni förhoppningsvis se en massa påskbrasor (påskefyrar som vi säger här på västkusten).

 2. Helena skriver:

  Dina sticklingar ser ut att ha fått för lite ljus (de är långa och rangliga). Försök fylla på med lite mer jord om det går och ställ dem i ett fönster med mkt sol. När de fått ett bladpar till kan du plantera dem lite djupare i en ngt större kruka.

  Visst är det kul att så? ?
  Själv sitter jag med drygt 300 plantor i olika storlekar. ? DET var inte riktigt meningen..

 3. Maria skriver:

  Vad lik Karin var din farfar.

 4. C skriver:

  Joh 3:16 för alla 😀
  Hänvisa vidare, påskhelgen är ett perfekt tillfälle <3 Fria viljan, och du vet ju bäst närvarhur. Han vill kalla fler att göra som du gör- följer hjärtat <3

 5. Malin skriver:

  Hej Elaine! Jag brukar också styrketräna mycket till vardags o är nu gravid med vårt första barn. Du har säkert redan koll på det här, men jag träffade en gravid-träningsPT i vecka 15 som konstaterade att jag redan börjat få diastas (magen blev toppig vid tex armhävningar, till och med på knä!) så de fick ryka från träningsprogrammet, även plankan. Chinsen plockade hon också bort pga högt buktryck (jag kunde inte göra chins och kontinuerligt andas genom övningen + att det blev en för stor muskelaktivering i buken). Däremot gav hon en massa tips på övningar jag fick göra (pust!) – för som du skriver så är det ju himla skönt att träna även som gravid! ? Hade ingen aning om att jag behövde justera så mkt (förutom hopp och mindre vikter osv) så tidigt i graviditeten. Lycka till med allt!

Lämna en kommentar