Min bokhylla


Jag har framme de böcker som jag vill ska få mig att komma ihåg saker och ting som är viktigt för mig. Många har ju mer ordning och reda på det hela. Jag tänker att en vacker dag ska jag ha det och då ska min bokhylla se ut på det här sättet.

img_2976

Jag kommer ta med mig våra färger som vi har hemma just nu och platsbyggda idéer. Jag är fortfarande, två år senare, kär i vår trappa.

Forvaring-under-trappan-Elaines-lagenhet-1030x819

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Min bokhylla”


  1. Maria skriver:

    Hej Elaine. Jag har varit lite dålig på att läsa bloggar dagligen, och har därför scrollat och läst till ditt inlägg om teckenspråk för bebisar/barn. Jag kom då att tänka på en bok jag vill tipsa om, och det passar ju till detta inlägg. Den heter babytecken och är skriven av Ulrika Casselbrant. Jag har dock inte läst den och har inte barn, men har däremot sett ett klipp där författaren berättar om det, och tyckte bara det var sååå colt. Jag vet inte hur man gör när man linkar, men om du googlar ”så kan du lära dig tala med bebisar”, så är där ett klipp från aftonbladets ”älskade unge” serie, som det översta alternativet.

  2. Melissa skriver:

    Vet inte om jag är ensam om det här Men det skulle varit fantastiskt om du hade möjlighet /tid O tipsa om böcker du läser då vi värkar ha samma ”smak”. ?
    Ha en underbar påsk❤️

Lämna en kommentar