Stagar och balkongen där uppe


Det är jobbigt att göra lägenheten så fint, mest för att man inser hur otroligt fin den är. Jag menar tre balkonger nära stan, vatten och alla kommunikation. Sol hela dagarna. Världens bästa grannar och butik i huset. Så här blev det förresten här uppe. Jag hoppas att jag ska få jäsa här i sommar. Älskar denna balkong eftersom man kan ligga ner på denna.

Jag ska fixa lite växter till denna sida också, men jag är sällan på övervåningen eftersom Gustav sover där med Evelyn och jag där nere med Matheo. Jag är orolig att han ska ha död på allt här uppe. Usch vad sur jag skulle bli då.

Jag undrar vart vårt nästa boende är någonstans. Om det är ett renoveringsobjekt eller inte. Vi kommer i alla fall göra det grymt. Det här var ingen höjdare när vi köpte det. Gud jag måste nästan visa er förebilder på det. Ska bara se om jag kan rota fram det.

/Elaine, lägger ned datorn för att Benny sparkar hejvilt där inne. Tänk att hen ska komma mitt i allt detta. Så mysigt.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Stagar och balkongen där uppe”


  1. Nathalie skriver:

    Så härligt med tre balkonger! Jag har bara en, men den är i söderläge så det är sol hela dagen ändå! 😀 älskar att fixa till där ute med plantor och blommor, men sen orkar jag dessvärre aldrig ta rätt på det när hösten kommer så just nu ser den ut som den antagligen hade gjort hos Morran & Tobias med döda ruttna växter överallt ;,D

Lämna en kommentar