Så kär i balkongen


Så här såg det ut innan Micke kom och styrde upp allting.

Här är allt som skulle planteras hos oss.

Gaby blev lite orolig för min förmåga att ta hand om dessa fina saker så hon gav mig en lektion på vår innergård. Haha, hon är så underbar och omtänksam.

Och så här ser det ut i detta nu. Det var så härligt när solen låg på och man fick sitta och dricka en kopp kaffe och njuta av både sol och doften av lavendel.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Så kär i balkongen”


  1. Emma skriver:

    Varit med om två slut. Båda på grund att killarna kände mindre än mig. Den ena gången lämnade han. Den andra gången lämnade jag, mot min vilja men för mitt eget bästa. Båda sluten gjorde ont, så ont. Det sista, där mitt hjärta både slog och slår så satans hårt för killen som inte är klar med sig själv, var tuffast. Någonstans tror jag att det blir han och jag tillslut, eller så blir det jag och någon annan. Oavsett så tänker jag att allt som händer och inte händer nu, måste få ske för att saker ska bli som det är menat. Jag är inte ledsen längre, jag vet att jag har nyförälskelsen och känslan av att ha hittat ”the one” framför mig. Det är bra fint det, jättefint till och med!

Lämna en kommentar