Vem behöver en balconette-bh?


Jag började ta ett gulligt uppifrån kort på mig själv för att börja skriva det här blogginlägget.

img_3257.jpg

Men så tänkte jag på Lady Dahmer och den pondus hon ser till att ha på sina kort med en ”manlig” vinkel. Och så låg mina bröst så kul och kikade ner från min Benny-balconette-bh. Jag tycker den var så kul att jag blev tvungen att bjuda er på den.

img_3258.jpg

Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Jag tycker jag ser helt underbar ut! Klart Gustav vill hångla upp den här riviga pyjamaskvinnan. Vi är förresten i vecka 22 nu. Tiden tickar på och Benny sparkar.

Jag sitter och skriver på boken idag. Mikael kommer att komma upp för att planetera saker på balkongerna idag. En väldigt vacker lägenhet kommer snart att ligga ute på hemnet.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Vem behöver en balconette-bh?”


 1. Hmm skriver:

  Fin du är.

  OT. Riktigt duktigt trött på popup reklamen somdyker upp så fort man byter sida, tex när man går in bland kommentarerna och precis varje gång man går in på mama. Dessutom för ett skitigt spelbolag.

  Kommer skaffa ad block även till mobilen om detta forsätter = förlorade intäkter till er!!!

 2. Anna, Gbg skriver:

  Du är underbar du ? Hälsningar från en annan rivig pyjamaskvinna ?

 3. Fru Minimalist skriver:

  Jag är nyfiken på hur tankarna gick hos er när ni bestämde er för att försöka få ytterligare syskon till Matheo och Evelyn?
  Gå från det trygga man-man-försvaret till det mer avancerade zonförsvar? Det vill säga från två barn där ni kan dela ansvaret och hålla koll på varsin, till tre barn där ni måste agera på ett annat sätt för att hålla koll på alla småttingar. 🙂
  Du behöver givetvis inte dela med dig av personliga argument etc, men mer övergripande vore det kul att höra. När vi nyligen skrev ett inlägg kring velandet mellan två och tre barn på vår blogg så blev det ett av de mest lästa och kommenterade inläggen.
  Lycka till med Benny! 🙂

Lämna en kommentar