Dove


IMG_4280

Här var min värsta hårdag ever tror jag. Nästan som att någon har stylat ett burr åt mig. Är fascinerad av vad mitt hår kan åstadkomma. Men jag brukar ju även dela med mig av hur jag ser ut när jag vaknar på helgerna.

IMG_6239

En smula långt från sanningen men jag tycker dessa flådiga dagar är kul att ha med. Men jag kan inte bara ge er det. Jag tror på att visa verkligheten som den är. Personligt utan att vara privat. Sen behöver man inte finputsa allt heller. Det finns bra dagar utan smink och filter. Bild 2017-02-21 kl. 14.35

Därför tycker jag kampanjen Dove gör är himlans bra. I amelias senaste nummer vill de utmana alla fixade bilder med filter eller retusch. De vill skapa en diskussion om vad denna fixade värld gör med oss som konsumerar den. Här har ni Carin da Silva fixad och ofixad.

OMSLAG_8_SMINKAD_2_NY

Hur mycket eller lite filter/smink använder ni innan ni publicerar något?

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dove”


  1. Erika82 skriver:

    Jag lägger knappt upp bilder alls på mig. Bara när jag byter profilbild på Facebook. Skulle aldrig retuschera bilderna… Varför låtsas? Men jag skulle ju aldrig ta en ny bild när jag har en stor akneböld i ansiktet eller ens osminkad.

  2. Louise skriver:

    Jag utmanar mig själv på instagram @louisedock att 1) visa mindre selfies (det gör jag bara för att jag uttråkad) och 2) när det kommer till mig själv visar ofixade/ofiltrade bilder. Bilder som visar hur jag ser ut där och då, för att bidra (?) till en mer nyanserad vardag.

Lämna en kommentar