Godmorgon


Jag är så lycklig idag! Arbetet med treskablinoll går framåt och idag har jag ett viktigt möte med vårt nästa projekt som kommer göra idrottsföreningar delaktiga i kampen mot sexuella övergrepp mot barn. Det känns helt fantastiskt!

Samtidigt håller vi på att jobbar för att förskolorna ska jobba med integritet och har i samband med det kontakt med ett gäng politiker. Både Mölndal, Västerås och Vallentuna är riktiga förebilder för jobbet med integrtiet. Mölndal har lagt en motion för att förskolebrevet ska användas av samtliga kommunala förskolor i staden. Vilka goda nyheter för barn och föräldrar om det går igenom. Hoppas denna motion kan fungera som inspiration till politiker runt om i landet. 

Jag har ju själv ingen politisk färg, jag är på barnens sida och hoppas att samtliga partier är det med. 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Godmorgon”


 1. Marie Hansson skriver:

  Glad jag blev av att läsa att Mölndal stad jobbar för barns integritet. Har två små, en på förskola och arbetar själv som lärare.

  Tack för din kamp för barnen. Hoppas många fler vill kämpa för barnen varje dag ✨

 2. Cherie skriver:

  Det är så fantastiskt det du gör!

 3. Nathalie skriver:

  Jag är så glad att människor som du finns!! Jag har själv inga barn, men blev utsatt som barn så jag älskar hur du kämpar och för arbetet framåt! <3

 4. Ella skriver:

  Hade för mig Vallentuna inte svarade så bra för ett tag sedan, har de ändrar sig och tagit tag i frågan nu? Hoppas!

 5. Hanna skriver:

  Mölndag styrs av S och det här är skrivet av M. Det är alltså inte alls säkert att den går igenom.

Lämna en kommentar