Garden diva support


Eftersom vi planeterat våra frön ihop så blir vi ju väldigt engagerade i utveckligen. Nästan som att våra små skott är syskon. Meryemoch jag köpte krukor igår för att plantera om tomaterna, basilikan och allt det andra. Så spänmande!Eftersom jag är ny i detta så assisterade Meryem mig och gav mig både tips och blomjord. Hur fin får man vara egentligen?!

Jag älskar de små krukorna. Det ger köket en helt annan charm. Det ska bli så kul att få ställa ut dem sen. De kommer bli så förtjusta i vår soliga köksbalkong.

Eller så får de en överdos av sol. Vi ser, jag måste lära mig det där. 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Garden diva support”


 1. Linn skriver:

  Mitt bästa råd är att köpa bättre jord, Eldorado älskar inte dina växter lika mycket som du. Mvh köpte också jord på Hemköp tidigare men lärde mig av mina miss(växt)tag

 2. Nathalie skriver:

  Det är ju SÅ roligt att så! Jag har själv börjat nu med tomater och vitlök. Får se om det blir något mer när andan faller på ?

 3. Cherie skriver:

  Åh vad mysigt. Jag måste nog också försöka odla något här hemma i köksfönstret eftersom vi saknar både tomt och balkong 🙂

 4. Mia skriver:

  Det är så fint med nya ljusa lerkrukor! Men tänk på att de suger upp (och släpper igenom) fukt, man måste vara noga med att vattna eftersom mycket vatten tas upp av krukorna. Det blir säkert inget problem eftersom du verkar vårda plantorna ömt! Lycka till!

Lämna en kommentar