Vi har tagit nästa steg med familjen Mittag


Crille handlade igår kväll när vi hade kommit hem till dom och sen gav han oss tandborstar. Haha, säger något om hur mycket vi hänger.❤ Matheo och jag sov över medan Gustav och Evelyn är sjuklingar hemma.

Idag ska vi hänga i Värmdö och efter det ska Matho och jag på husvisning. Jag älskar Jossan och Crilles hus.

Är så avis på den tomtstorlek man får ute på Värmdö mot Stockholms kommun. Men man kan inte få allt och att ens kunna köpa ett hus är mycket i denna värld. Jag är tacksam.

Nu ska vi ut och låta barnen springa av sig! 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vi har tagit nästa steg med familjen Mittag”


  1. Sofia skriver:

    Har ni funderat på Lidingö? Verkar trevligt och nu med Norra Länken har restiden både in till stan, norrut och söderut minskat betydligt. Har ni provåkt från Värmdö/Nacka in till stan i rusningstid? Ombyggnationen av Slussen som kommer att pågå ett antal år skapar en propp i trafiken, och inte bara den in mot stan utan även de som ska in i Södra Länken (som för övrigt är kraftigt underdimensionerad). Personligen skulle jag, särskilt då jag reser en del i tjänsten, inte välja att bo på den sidan av stan eftersom restiden till Arlanda, Bromma och Centralen är långoch oberäknelig.

  2. Malin skriver:

    Nu förstår jag att ni med era jobb inte kan bo där jag bor. Men vi har en stor tomt som nästan inte kostade nåt, 6400 kvm. Du skulle nog få torgskräck, hihi. Men sååå skönt tycker vi. Inga grannar som har åsikter om ditten o datten. En timme från Stockholm. 45 min till Arlanda.

Lämna en kommentar