Neeej


Men denna vecka borde skotten hitta ut. Jag längtar så till sommaren då allt kan stå ute. Men det knäppa är att jag redan nu har ångest över att vintern ska komma igen. Inte klokt att man redan våndas det innan sommaren är kommen. Jag skulle vilja ta med hela familjen till en långresa till Thailand. Gärna dit Hugo och Paula åkte, det såg så jädra härligt ut. Det fanns både träning och saker och göra där tror jag. Jag skulle klättra på väggarna annars. Men med tre barn i vinter så behöver jag nog inte oroa mig för att klättra på väggarna. Haha… hehe… *Host*

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Neeej”


  1. Gunvor skriver:

    Tips: äggkartonger är perfekta att så frön i!

  2. Cecilia skriver:

    Jag är just nu på långresa i Thailand. På Koh Lanta. Det bästa vi har gjort! Vi passar på att vara föräldralediga här med nummer 3 som snart är 1 år. De två äldre går i skolan. Vi renar yoga, springer vid stranden, äter fantastisk mat, badar och det bästa av allt, vi har massa familjetid. Åk om ni kan!

  3. Elin skriver:

    Använd inte toarullar alls, det blir bara mögel. Äggkartonger har för lite plats för jorden. Köp billiga plastbrätten som kan återanvändas många år.

Lämna en kommentar