Garden divas första träff


Jag är så pepp att jag nästan spricker. Folk har bokklubbar, bakträffar och allt möjligt. Nu har vi odlingsträffar en gång i månaden och det var Gaby som var Garden Guru denna gång. Hon stod och förklarade för oss om de sticklingar hon hade sparat åt oss och hur vi skulle ta hand om dem.

Men innan vi gav oss på dem så fikade vi. Det var så mysigt att se dessa tre ihop som jag sammanförde på min tjejmiddag. Marri och Gaby har känt till varandra eftersom vi tre var uppväxta i Bredäng, men jag lekte med dem två för sig. Och Meryem är ju från Västerås men bekantade sig med dessa på min tjejmiddag. Nu har alla egna relationer.

Efter fikat så odlade vi. Eller heter det sådde vi? Vettetusan men här ser ni.

Här försöker jag få gröna fingrar. 

Vi fick Sticklingar av elefantöron och vackra Palettblad.

Kolla min chockade min över allt jag får lära mig från Gabby. Jag är en sån grönjöling på grön kunskap??

Sen när vi var klara så fikade vi lite till! Så mysigt och skönt med en barnfri och växtrik träff.

Meryem håller nästa gathering, sen blir det studiebesök på Zetas och sen blir det hemma hos mig. Så mysigt! Alla var så peppade efteråt! 

Har ni nån bokklubb eller anant? Hur går det och kan ni rekommendera det? Tänker att när jag bor i hus så kommer det bli många sånna aktiviteter.❤

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Garden divas första träff”


 1. Katarina skriver:

  BAra att vi är fyra tjejer som träffas på en viss restaurang fem gånger per år.

 2. S skriver:

  Tvätta händerna noga efter påtandet i jorden. Risk toxoplasmos vid graviditet. Förutom om du är immun!

 3. Ewa skriver:

  Men, men, att besöka smittade barn för att de egna barnen skall få vattkoppor? Hur tänker man då? Att man bara behöver vabba en gång? ursäkta, men det låter korkat för mig. Men tydligen så löste barnen mammans problem i alla fall.

  • Lina skriver:

   De maste ju fa vattkoppor nagon gang, man blir dodssjuk av det som vuxen om man aldrig fick det som barn och inte blivit immun.

 4. Ida skriver:

  Är med i en handarbetsgrupp som är himla mysig. Försöker ses varannan vecka för att virka/sticka & dricka vin. Sen har jag också en grupp vänner som jag går på garden talks med.

 5. Maria skriver:

  Jag och tre kompisar körde ”halv åtta hos mig” et par månader. Det behövde inte vara fin mat. Räckte med hemgjord pizza eller liknande så man behövde inte ha ångest inför varje middag man skulle hålla i. Riktigt kul och ett kontinuerligt sätt att träffas på.

 6. Julia skriver:

  Är med i en bokklubb som bildades för ca 5 år sen. Innan dess var alla vänner men vi umgicks inte alls lika nära. Sedan bokklubben startat så umgås vi oftare, flera gånger i månaden, både själva och med respektive. Vi följs åt i livet på ett väldigt fint sätt. Vi firar midsommar ihop, nyår, påsk etc. Helt underbart! Vi var rest ihop, försökt få till en resa per år – bokklubbsresan! Nu utökas bokklubben då första bokklubbsbebisen är född, och bebis har fått massa kärleksfulla mostrar 🙂

 7. Bokklubb med ett gäng granntjejer hemma i villakvarteret.. haha, är det så förutsägbart?! ?
  Men himla härligt alltså! Just hemkommen från månadens träff, blev mycket feminism, politik och retorik idag efter att vi löst Birgitta Ohlssons Duktiga flickors revansch.

 8. Aila skriver:

  Gud vilken rolig idé att göra ihop, ser så trevligt och mysigt ut! 🙂

 9. Linnea skriver:

  Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

Lämna en kommentar