Längtar efter mina vanliga kläder


Mina vanliga kläder känns så fruktansvärt små i garderoben och inte en sekund känner jag att det är jag som har växt, det är såklart kläderna som har krympt. Haha. img_2762

Detsamma med folk. Jag tycker att alla i min omgivning är så fruktansvärt smala medan jag är mer standard. Älskar själförtroendet jag får som gravid. 

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Längtar efter mina vanliga kläder”


 1. Cecilia skriver:

  Jag kan glädja dig åt att jag som nyss har klämt ut min bebis ändå inte har några snygga kläder att ta på mig..visste att jag skulle tagit tag i de där jäkla flyttkartongerna redan i vintras, men mitt ”jag tar det sen”-vann. Nu ligger alla mina kläder i någon av alla ouppackade lådor i garaget..och mitt ”jag tar det sen” blir liksom starkare och starkare..äh..tacka vet jag mjukisbyxor (ett tag till). Och ja, det är alla runtomkring som är oförskämt smala- känner igen det precis (ända tills man har bebis på utsidan och får se foton hehe). Hoppas du får en jättebra dag!

 2. Susanna skriver:

  Äsch, samma lika här. Samhället som får oss att tappa självförtroendet. Pluffsig är en mysigare version av slimmad. Tur ändå att en graviditet låter oss slappna av. Älskar draperiet bakom dig by the wäy ??

 3. Haha <3 Har du förresten några kläder klar från tidigare graviditeter? Och du har väl varit gravid under sommaren innan? Har för mig att det finns en fantastisk och charmig bild på dig som höggravid i shorts! 😀

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Haha, ja men man ser ju inte mina short på den bilden. Sticker fram som ett par rosa nätta trosor när det var stora baggy shorts annars. Haha. Jag gick upp 30 kilo den gången.

 4. Snart Trebarnsmamma skriver:

  Jag kommer klämma ut min lagom innan sommaren börjar i slutet av maj, alla fina sommarkläder hänger i garderoben och väntar, men hur stor tröst är det när man ändå inte kommer i något annat än joggingbyxor och storskjortor under resten av sommaren :((((

 5. Johanna skriver:

  Tycker bara du är otroligt vacker men jag känner igen resonemanget?? lycka till med 3:an?

Lämna en kommentar