Godmorgon folket


Jag har gått in i vecka 19 och är snart halvvägs genom graviditeten. Jag tror jag har gått upp drygt 12 kilo så här långt. Det är inte jobbigt än, känner mig fortfarande stark samtidigt som jag är tyngre. Det är skönt att ha muskelmassa under allt detta härliga som gör graviditeten lättare för mig. Jag kan fortfarande göra två chins och det känns så coolt.

Jag har en veckas debattförbud. Jag har satt det för mig själv. Så skönt. Jag måste skriva på boken som börjar bli riktigt bra, det känns så kul. Mycket av mina projekt känns roligt nu. NK kommer ta in Cape Sweden till hösten. En sån stor sak. Äntligen får folk chans att klämma och känna på den. Som Ida och jag har kämpat och drömt, nu kommer den äntligen in på drömvaruhuset för vårt varumärke.

Tidlösa klassiska kläder och barnrättsfrågor. Mitt liv är verkligen en salig blandning. Jag gillar det. Hade inte klarat det ena utan det andra. För att djupdyka i samhällets mörka behöver man en andningspaus uppe på vackra ytor ibland. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Godmorgon folket”


  1. Eva skriver:

    Go’morgon till dig. Igår blev jag farmor för andra gången. Lycklig o tacksam?❤ Önskar dig en underbar dag!

  2. Sari skriver:

    Så kul att få följa dig då jag är i vecka 20, följer dig annars också då jag tycker om dina härliga/sorgliga/tänkvärda inlägg.

Lämna en kommentar