Min husdoktor under ömma dagar


Det här samarbetet kändes så bra för att den här har hela familjen använt flitigt i alltifrån muskel, ryggvärk eller bara att man ramlar. Det kanske ser ut som jag ska bege mig ut i rymden men jag har på mig TheraPearl för nacke och rygg. Så skön efter träning, under graviditet och när som egentligen. Kyliga dagar. Dynan innehåller mjuka pärlor med förmåga att absorbera och avge värme eller kyla.Bild 2017-03-07 kl. 10.59 #2

Tänker att den måste vara toppen för mensvärk, då är det ju bara att vända på bältet. Dynan är utformad så att den ska hålla en jämn temperatur upp till 20 minuter. Vid upprepad användning ska man vänta minst 20 minuter mellan behandlingarna. Man värmer den i mikron. Och när barnen ramlar eller slår i något kan man använda dessa och ha i frysen. Dessa söta figurer tillsammans med mammas pussar är inte fy skam. Det hände senast i förrgår och då ville Matheo prompt ha ”supergrodan” på pannan. Haha.

Bild 2017-03-07 kl. 10.59 #6

Supergrodan levererade och bulan uteblev.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Min husdoktor under ömma dagar”


  1. Elin skriver:

    Tack för tips! Har letat efter något att ha i frysen till bulor! Men är det bara jag som inte får upp hur/var man kan köpa? Verkar inte funka att handla via den länken och jag hittar ingen återförsäljare!
    Tacksam för svar!?

Lämna en kommentar