Lunch med Agneta


Nu är jag klar med plåtningen där jag inte skulle se gravid ut och nu är det dags för gravidplåtningen. Jag fick en andningspaus i allt det hektiska, fick äta lunch med Agneta.

Hon fyller 50 i år och funderar på fest! Jag tycker självklart att hon ska ha det. Jag klurar redan på min 40-års fest som ska ha klädtemat ”något är fel”. Danstävlingar som man hade på knattediscon och kanske sumobrottning i roliga dräkter. Jag vill inte ha en suparfest utan en skrattfest. Agneta ser ju ut att vara 35, eller så är det jag som ser ut att vara 50. Fina är vi oavsett❤.

Nu bär det av hemåt för plåtning med Aftonbladet

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Lunch med Agneta”


  1. Anette skriver:

    Lycka till med plåtningen!

  2. J | Noees och Amandus studietokiga mamma skriver:

    Det känns lite sorgset att dra paralleller mellan skönhet och ålder sådär som om det vore det mest eftersträvansvärda, härlig/vacker människa kan man ju vara ändå icke-relaterat de faktorerna (vilket jag är helt övertygad om att A också är). Minns att du skrev ett hyllningsinlägg till henne för något(/några?) år sen när ni började umgås och att du då också talade om naturlig skönhet, hennes utstrålning/karisma och härliga person. Och de senare är jag övertygad om att hon är. Men den gången hade jag av en ren tillfällighet fått ett infall och precis kollat gamla avsnitt av Fångarna på fortet från när en annan var liten (gick det typ 90- eller tidigt 2000-tal?) eftersom det var en av stora favoriterna och jag diskuterat det med syrran bara några dar innan. Hon och Gunde Svan, dom var helt underbara ihop på den tiden och gick verkligen rakt genom tv-rutan! När du då la upp bilder här där hon figurerade så fick jag till en början en smärre chock just för att de där tre karaktäristiska fårorna i pannan som hon hade under alla de tidigaste säsongerna helt plötsligt var borta i nutid! Det rörde upp en massa känslor inom mig (spec eftersom hon varit en stor förebild för en annan som liten) men där och då bestämde jag mig för att varken spekulera i hur de försvunnit eller varför. Nitiska yttringar får vi kvinnor så det räcker ändå. Alla kan och tenderar att ha åsikter om utseende. Så jag känner också att skönhet i all ära men ytan är kanske inte det viktigaste att fokusera på (om man ens ska fokusera på något hos någon) som en människas fina kvalitéer istället. Och jag kan inte låta bli att tänka det varje gång du försöker lyfta fram henne eftersom du tenderar att tala om det yttre när det troligtvis är de fina egenskaperna hos henne som människa som lyser allra starkast när ni umgås ihop och hon kommer på tal här. Det är bara en tanke som slagit mig iaf. Jag vet inte, kanske är jag ute och cyklar eller att detta landar fel och du får ett psykbryt pga det jag skriver men för oss läsare tänker jag att det hade varit fint att höra om vilka fina kvalitéer hon faktiskt besitter iom hyllningarna till henne som person mer än nåt annat.

Lämna en kommentar