Peppad till tusen


Jag ska bli en Garden Diva har jag förstått! Haha, underbart! Meryem, Marri, Gaby och jag har startat en Gardenklubb där vi ska träffas i vår och snacka plantering och andra gröna saker. Så kul!

Har jag några trädgårdsnördar här inne? Har ni börjat förså än? Tydligen så är det dags typ i början av Mars.

/Elaine, har mycket att lära.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Peppad till tusen”


 1. Sofia skriver:

  Har precis försåt physalis, pumpa, zucchini och 2 äppelkärnor som fått gro i ett glas vatten. Tycker det är kul själv men dottern på 2år tycker allt som växer är spännande just nu så ska bli kul att se vad hon tycker när de, förhoppningvis, börjar komma upp ur jorden.
  Det viktigaste att plantera, enligt henne, var kattgräs 🙂

 2. Elin skriver:

  Jag ska så i helgen. Längtat sedan hösten ?

 3. Charlotta skriver:

  Här är en trädgårdsfantast, fast jag kör den mer avslappnade varianten. Jag älskar att planera och njuta av trädgården, älskar att köpa nya växter, se hur allting frodas och njuta av frukter, bär och blommor, men det där finliret med förkultivering är överkurs för mig. Det som inte överlever vid direktsådd får vara, och grovjobbet lämnar jag gärna över till någon annan.

 4. Helena skriver:

  6 tomatplantor på väg att växa sig stora och 6 chiliplantor. Sedan ska det sås rädisor, sallad och squash. Vi håller på att bygga till så har ingen trädgård i år tyvärr.

Lämna en kommentar