Tjejmiddag


Tjejerna känner mig så väl så när jag ordnar tjejmiddag frågar de alltid ”Behöver du hjälp”. Jag kan nämligen inte laga mat alls. Men det finns bra sushi i Liljeholmen som jag köpte två vegetariska portioner och dessutom blommor från Flower garden.

Men det skulle jag kanske inte gjort just idag för tjejerna hade med sig blommor till mig.

De kom vid 19.00 och tiden flög för de stannade ända till halv ett.

DSC00020

Det var så mysigt att se hur alla sjönk ned i samtal utan att jag behövde ta något socialt ansvar. Jag älskar när det är så. Hela gänget satt upp med Matheo, Evelyn och Gustav första timmen. Jag är inte den som kör ut familjen utan jag tycker det är bra att barnen får träffa våra närmsta. Matheo och Evelyn är ju väldigt sociala.

DSC00016 DSC00001

Jag gjorde min favorittårta som gick i ett nafs – marängtårta.

DSC00012 DSC00036 DSC00052 DSC00043

Det sköna med detta gamla gäng är att vi inte behöver hänga kvar i gamla minnen för vi har verkligen hängt med i varandras utveckling. Vi pratar och delar saker från livet i detta nu. Det blir inte som en återträff alls.

DSC00048

Men min nästa tjejmiddag blir en återträff för min del och det gör inget alls. Det är mitt gamla Älvsjögäng som förlorade mig när jag gick in i min långa kris av att bearbeta de sexuella övergrepp jag utsattes för av min så kallade pappa. Kanske bara ska kalla honom för Bergqvist framöver? Han förtjänar inte namnet pappa.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Tjejmiddag”


 1. Jämtlandshanna skriver:

  Å va mysigt med tjejmiddag! 🙂
  Kram

 2. Maria skriver:

  Härligt med barndomsvänner. Det är verkligen något speciellt med dem. 🙂
  Biologiska far är titeln för idioten som bar spermien, som min mamma födde.
  Pappa är för mig den fantastiska man som vid 21 års ålder tog till sig en fantastisk kvinna med 3 barn. Som har uppfostrat, stöttat och älskat oss villkorslöst.❤️
  Som du säger Elaine, han förtjänar INTE namnet pappa.

 3. Linn skriver:

  Ser superhärligt ut! En sak bara, helt utan avsikt att framstå som en påse bajs: vet du att ni har taklampan (”solhatten”) uppochner? När den är åt andra hållet blir glödlampan lite mer dold och ljuset annorlunda. Underbar lampa oavsett och urfin lägenhet!

  • Carina skriver:

   Hahaha såg det med lampan också nu! Det var ju faktiskt lite roligt! ? (Menar inget illa, hade skrattat lika mycket om det var jag själv som satt den fel. Vilket jag lätt hade kunnat göra)

 4. Sofie skriver:

  Åh, hon i kort brunt hår ser precis ut som en lärare jag såg i en serie på YouTube om läraryrket som jag såg igår. Kan det vara samma person? Lite kul om det är!

Lämna en kommentar