Minspelet hos årets talare


Jag tycker inte jag ser jättebegåvad ut, men rätt söt.

Här ser ni mina tips för att ni ska kunna hålla årets tal i era kretsar.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Minspelet hos årets talare”


  1. Ellen skriver:

    Så jävla snygg! ?

  2. Annafia skriver:

    Hahahaha, jag dog lite där! 34 före Kristus XD Så jävla klockrena uttryck du kommer med =) Behövde verkligen det där nu när jag inte ens blivit kallad till intervju för två jobb där jag tänkte det var självklart att jag var en kandidat. Kollar nu på mina ansökningar och ser hur jag kan göra dem tio gånger bättre =)

  3. Madeleine skriver:

    När jag såg dig prata i detta klippet så blev jag otroligt inspirerad och peppad! Jag kommer definitivt ta med mig dina tips inför nästa gång jag håller en kurs eller möte på jobbet. Tack 🙂

Lämna en kommentar