När jag försökte mörka min graviditet på Talargalan


IMG_0907

/Elaine, längtar som tusan efter Benny.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “När jag försökte mörka min graviditet på Talargalan”


 1. Ina skriver:

  Nej men det där syntes väl inte 😉
  Åh den lyckan när man längtar ihjäl sig! Jag längtar efter att få ruva mitt andra barn, men den längtan gör ont på ett helt annat sätt. Sorg och ohygglig längtan på en och samma gång.

 2. Ellen skriver:

  Försökte du mörka din graviditet med de där kläderna? 😉 De skriker ju gravid om dem! Men himla fint är det hur som helst.

 3. Hanna skriver:

  Haha lite svårt att dölja den bulan <3

 4. Ellen skriver:

  Tänkte också meddela att texten i början som är lite större och i fetstil syns INTE på bloglovin. Aldrig faktiskt. Menar alltså ”Gick sådär ser jag när jag kollar Storyrelations snap. Haha, jag som tyckte jag såg så platt ut. På bilden har jag precis vunnit årets talare och håller ett hyllningstal åt Hans Rosling som dog samma dag”. Den kommer alltså inte upp när man läser din blogg via bloglovin och det har den nog aldrig gjort heller.. Man missar endel :/

 5. mi skriver:

  innan jag skulle ära en man när jag själv fått pris! Mön få så oproportioneligtmycket berömmelse, ekonomi och uppmärksamhrt så det tar verkligen emot. Ha självkänsla och våga stå för ditt eget pris!

 6. åsa skriver:

  varför skulle du mörka din graviditet? om det var viktigt att ingen skull veta hade jag valt andra kläder.

Lämna en kommentar