Lucette och Wendy


tempimageforsave-7.jpg

Förutom att vi njöt av badtunnor, lugnet, god mat och tid tillsammans så fick vi tre härliga timmar efter frukosten då vi pratade nyårsmål ihop. Man får inte begränsa sig av det man tror sig vara möjligt. Man ska bara berätta vad man vill utan några ”det kanske inte går”. Med utsikt som denna var det inte svårt att bli inspireras och känna ett lugn av ”det ordnar sig”.

tempimageforsave-8.jpg

Vi sov som änglar förutom att Lucette och Wendy är två osannolika snarkmaskiner. Jag flyttade till sängen längst bort där en av snarkmaskinerna gav i från sig toner som hade gjort en höggravid sovande sugga generad.

IMG_1366

Här badade vi kanske tre gånger. Det var ganska kul att kliva i för vattnet förflyttade sig ganska rejält när jag klev in. Haha. Påminner mig om när man badar som höggravid. Man kan tappa upp badkaret till en liten pöl och sen fylls det automatiskt till kanten när jag kliver in. Det är kärlek och hållbarhet, krävs inte många droppar för mig.

IMG_1365

Lucette, Wendy och jag är rätt dryga mot varandra mot kärlek. Haha. Jag lutade mig över bordet och tittade på Lucette och sa överpedagogiskt ”du borde verkligen kolla upp dina snarkningar”. Tror ni jag fick skratt och svar på tal från både Wendy och Lucette. Det är inte lätt att vara yngst, jag måste bli aldrig lika fullärd i mina repliker. Jag ligger sju och två år efter dom.

IMG_1260-1

Här kommer jag på ett svar på tal lite för lång tid senare för att kunna kvalificeras som rapp. jag är sköldpaddan i gänget.

IMG_1264-1

Vi har bokat en till helg i maj. Vi behöver lite sånt här. Det blir bra energi när vi tre strålar samman, bara kärlek.

IMG_1253-1

/Elaine, hämtar barnen på föris för middag med Lucette och kusiners.

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Lucette och Wendy”


  1. Nathalie skriver:

    Usch vad snarkare :,D jag är så himla känslig och kan inte sova alls om någon ger minsta ljud ifrån sig, haha. Önskar er en fortsatt fin dag! Stor kram!

  2. Diana skriver:

    Alltså underbart, att ha släkt och kusiner här som man kan dela sitt liv med. Så trist att jag inte har det, har aldrig haft, alltid saknat och längtat. Men det gör mig så glad att se att du har det, ler med varje mening jag läser och hör skrattens höga ljud över när ni konverserar och är rappa mot varandra. 😀 Så söta. Härligt att du haft det bra Elaine.

Lämna en kommentar