Ingen tillmötesgående dag – förlåt!


Bild 2017-02-15 kl. 18.20

Ni har säkert sådana dagar ni med. Idag pallar jag inte med värderande skit-frågor som ”varför går du alltid till attack och varför är du alltid dryg”. Spontant svar blir ”Jag har svårt att vara trevlig mot puckade värderande frågor som din”. Jag kommer alltid vara dryg mot dryga om jag känner för det. Om en kommentar får mig irriterad så tänker jag inte ta med mig den energin hem jag kommer ta det med den som kommenterar. Det är helt sinnes hur dålig insikt vissa som kommenterar har, hur deras kommentarer och dåliga liknelser kan göra mig förbannad och irriterad. Jag kan inte radera dem för de är inte troll, de är bara tillfälligt sinnesförvirrade och sjukt dryga. Helt dränkta av sin egen tolkning att de inte ens läser vad jag skriver. Det är så skönt att besvara dom exakt som jag känner signerat mitt namn. Jag tänker inte ta med mig den dåliga energin hem. Jag mobilparkerar.

Jag vill bara flagga för att humöret är inte på topp idag och har du något syrligt att säga men inte riktigt känner för en syrlig Elaine tillbaka, så håll i fingrarna och moonwalka från tangentbordet. Jag sitter fastklistrad men humöret på botten. Imorgon är jag på topp igen och moder fucking teresa. Jag lovar… näe, men nästan. Puss!

/Elaine, önskar att fler kunde flagga för dåliga dagar så man hade chans att moonwalka ifrån dem.

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “Ingen tillmötesgående dag – förlåt!”


 1. Nina skriver:

  Alla har sånna där dagar. Då är det skönt att springa SKITEN ur ett spårhelvette eller nått liknande. KRAM!

 2. Itei skriver:

  Väldigt många förlåt och utsäkter här. Dags att börja tänka efter, före kanske?

 3. Charlotta skriver:

  Använder du någon metod för att energirensa? Jodå, jag räknar med att få protester som inkluderar ordet flum på den här kommentaren, men det bjuder jag på. 🙂 Energirensning är superbra, speciellt om man är en känslig natur och befinner sig mycket i sociala sammanhang, både på nätet och i verkligheten. Regelbunden energirensning kan vara skillnaden på att må skit och att lämna tillbaka skiten där den hör hemma och må mycket bättre. Det finns olika metoder, hitta en som känns naturlig för dig. Det löser absolut inte alla problem men gör definitivt livet lättare. Kram på dig!

 4. Lindus skriver:

  Fina människa. Jag har en likadan dag, fuck Moder Teresa personlighet idag. Idag var en idiot idiotisk mot mig och det fick han höra också. Pöss!

 5. Jessica skriver:

  Tror du behöver en kram, så här kommer den med mycket värme och kärlek ❤

 6. Diana skriver:

  testar att kommentera, mitt domän verkar krångla med kommentarerna

 7. Prodesc skriver:

  Hahaha. Alltså du <3 "moonwalka från tangentbordet" . Klockren! Får upp bilden i huvudet. Perfekt fuldans – move 😀

 8. Johanna skriver:

  Haha, gillar att du ändå är humoristisk med moonwalken 😉

  Och jag håller helt med – det vore najs om fler kunde säga ”jag har en dålig dag idag”, så att man VET!

  En fråga; som jag förstått det förväntar sig folk (här) att du ska vara superretorikern Elaine – alltid. Har du märkt av något sånt privat också, att folk förväntar sig/trott att du efter utbildning/erfarenhet skulle agera på andra sätt ibland?

 9. Jennie skriver:

  Ignorera bara, om du kan. Förstår att de som rör sig i ’gränslandet’ är svårare att handskas med än rena (smutsiga) troll…

  Jag är upprörd. Tror jag ’träffade’ en pedofil på Familjeliv nyss. En tråd jag kommenterat ang tonårstjejers humör. Ville följa för att få råd och stöd ang våra tjejer. Fick ett privat, trevligt, svar. En massa generellt prat om väder och vind, sen lite frågor om när jag tycker det är ok att mina tjejer börjar sminka sig, ’hon’ (hennes användarnamn är ett kvinnonamn) har, skriver hon, en 11-åring. Sen fler frågor om väder och vind. Allt känns som en trevlig ny bekantskap. Sen kommer frågor om mina tjejer fått bröst ännu… om jag kan skicka bilder. Allt så inlindat att det aldrig skulle gå att anmäla.
  Vad f***n gör man????
  Jag svarade att det är mycket enkelt att hitta vartifrån ett meddelande är skickat och att alla pedofiler kommer åka fast till slut. Sen dess har jag inte höet något…
  Men vad hjälper det? Den här personen är ju en listig orm. Fick mig att börja prata som med en ny, trevlig, bekant. Så sjukt och så otäckt. Är så arg och upprörd att jag skakar. Även arg på mig själv.

 10. Lil skriver:

  Hej fina Elaine. Kommer din bok komma ut på andra språk? Vill gärna gå den på engelska åt min pojkvän, och helst boken om hur man lär barn stopp min kropp också. Inte hittat något liknande på engelska :/ kram till dig.

 11. Erica skriver:

  Hej Elaine! Läs gärna detta http://ponnymamman.se/sexuella-overgrepp/hur-kan-detta-fa-fortsatta-svrf/
  Inom ridsporten får dessa pedofiler härja fritt, så länge de är duktiga och har fina hästar… flickorna hamnar i total beroendeställning om de vill komma nånvart inom sporten, och förbundet gör ingenting trots att de vet! Mannen som beskrivs i blogginlägget är absolut inte den enda. Det är tydligen inte tillräckligt utan en fällande dom?! ”Tänk om han är oskyldig” – ja, men tänk om han inte är det?! Varför är en mans rykte värt mer än alla unga flickors LIV? Varför är detta ok inom ridsporten när andra förbund hade uteslutit för länge sen? Vad kan vi göra?!

 12. Beatrice skriver:

  En sommar på Eriksdalsbadet stötte du in i mig lite tokigt och ditt sätt att be om ursäkt var så naturligt och trevligt utan att bli överdrivet. Sedan dess har jag en bild av dig som äkta och inte alls dryg osv. Passar på att säga grattis till bebisen! Vill du så berätta gärna om det var en enklare resa än med 2:an. Jag är själv gravid med 2:an och efter en enkel 1:a såfick vi kämpa, besökte Dr Nie osv. Ser fram emot lite gravidsnack framöver;).

 13. Beatrice skriver:

  Fortsättning på tidigare inlägg… Berätta gärna om din träning under graviditeten. För mig självklart m ett laddat ämne.

 14. Deeped skriver:

  Det är såna dagar jag brukar ge mig ut och trolla trollen på Twitter. 🙂

 15. 18 åringen skriver:

  Du är underbar och en fantastisk förebild! Exakt lika mycket när du har en dålig dag, om inte mer. Det är något som är hur mänskligt som helst och det är skönt att du orkar skriva om det. Det gör nog att andra orkar med. Att orka bita ihop och vara trevlig mot de som ej förtjänar det..? No no! Nä, go you!!

Lämna en kommentar