Gustav med sin svärmor


Att de mäktar med varandra är ju himla coolt och en välsignelse för mig. Det är inte alls givet. Mamma skämtar mycket med Gustav och han med henne. De kommer riktigt bra överens.

Älskar att min mamma posar på bilden här, min söta posemamma.

Finns det några ni skulle mäkta med i tre veckor under samma tak? Jag vill inte vara elitistisk med detta inlägg. Älskar hela min stora familj och alla mina vänner, men det här med tre veckor i sträck är mycket trots kärleken. Det betyder inte att det är brist på kärlek, snarare att det är fullt av olika personlighetstyper.

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “Gustav med sin svärmor”


 1. Cecilia skriver:

  Min sambo och min dotter helt klart (fastän en ibland behöver fem minuters paus från partnern). Sen hade jag klarat av att bo med svärisarna. Detta gjorde vi 2 månader i somras och det gick toppen. Hade velat säga min pappa också, men vi är för lika i vissa saker så vi hade nog bråkat en del (det räcker med att vi är grannar idag hihi). Ha en fin semester!

 2. Julia skriver:

  Elaine, du är ett skämt, så bichig och elak du bette dig mot Blondinbella att många kräks i munnen. Du är inte en bra vän, att tala om offentligt om isabella något privat säger mycket om vad slags av människa och totalkt brist av edmjukhet du har. Jag tyckte om dig förrut, men detta blev för mycket och jag är inte ensam om det. Blondinbella har pratat om sin blogg hyr oärlig och taskig/usel vän du VAR. Du dömer ALLA som tycker annorlunda än du, alla e inte dåliga föräldrar/pedofiler för att man är naken med sitt barn. Du är sjuk och verkar behöva en psykolog. Skärp dig fy fan! Camcam och många andra är äcklad av dig!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag pratade aldrig offentligt om Bella. Hon pekade ut ett anonymiserat inslag i boken och berättade att hon var med i sällskapet och hade dåligt samvete. Helt i onödan enligt mig.

   Psykolog behöver många. Gråter blod över att Cam Cam och hennes fina anhängare som förgyller hennes och mitt kommentarsfält på det sätt du gör att
   Du är äcklad av mig?! Det krossar mitt hjärta. Vad ska jag ta mig till utan ditt gillande?!?! Jag dör, jag drunknar! Stanna kvaaaaar.

 3. Julia skriver:

  ”När jag läste i boken att det var fel enligt Elaine så hörde jag av mig till henne och önskade att hon hade sagt det till mig på plats för jag förstod inte då att det var fel att kommentera” : Blondinbella. Det här säger hur skruvad i huvudet är du, olojal, elak. Hur kan man ha magen att publicera! Något privat en vän har sagt. Ush!!

  • Charlotta skriver:

   En bra grundregel är att man inte ska uttala sig om något man inte vet något om och dessutom inte har med att göra. Så kallad ”information” som man läst i tredje hand på nätet och som handlar om människor man inte känner personligen ingår i den kategorin. Ett utmärkt tillägg till grundregeln är att om du inte har något snällt, eller i alla fall konstruktivt, att säga så är det bättre att vara tyst.

   • Julia skriver:

    Bra försök men Läs själv, detta skrev Isabella själv i sin blogg, det e inget påhittad. Så håll tyst själv, många tycker som jag. Vem som helst skulle bryta en vänskap efter elaines agerande med Isabella, hon är en sorglig människa. Att komma med pekpinner att döma folk om nakenhet, kalla dåliga föräldrar de som badar nakna med sina barn, osv. Helt sjuk. Alla vet att nakenhet är helt naturligt i Sverige sedan 40,50 talet. Elaine tror att hon är en hjälter men är otrevlig, agressiv med sina uttalande om alla som inte tycker som henne

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Det var inte fel av Bella att kommentera något, boken nämnde ett tillfälle då jag reagerade posttraumatiskt. Ja, att reagera posttraumatisk på harmlösa grejer är ganska skruvat, men har ingenting med lojalitet eller moraliserande över Bella. Hon gjorde inget fel, vilket framgår i boken och i detta inlägg. http://blogg.mama.nu/elaineeksvard/2016/06/06/bellas-inlagg/

 4. S. med punkt skriver:

  Intressant fråga! Jag tror faktiskt jag skulle mäkta med nästan vem som helst av släkt och vänner i tre veckor. Dels är det ju ändå en begränsad tid, dels är ju ”mäkta med” elastiskt. Jag kanske inte gillar allt hela tiden, men tycker ändå att jag mäktar med. Och jag kan antagligen få mig lite egentid här och var ändå, så då går det bra.

  Tack för alla dina fina inlägg! Din blogg är läsning som är trevlig, rolig, ibland plågsam och brutal, men ofta tankeväckande. Det är vi många som tycker. 😉

 5. rabatt skriver:

  Ibland blir det för mycket av det goda…

 6. Mimmi skriver:

  Min sambo och sedan är det en handfull vänner som det skulle funka bra med. Ingen i släkten… Har stort behov av ensamtid (introvert), kan dock räcka att bara vara tysta och pyssla med varsin grej nån timme för att jag ska hinna ladda om 🙂

 7. lenah skriver:

  Bra fråga! Verkligen inte många jag skulle mäkta med i 3 veckor. Det är lång tid.
  Det är bara jag och min dotter i vår lilla familj men på landet om somrarna med min mamma & pappa får jag minst ett bryt under 3 veckor på en av mina föräldrar.
  Har lärt mig att ungefär 3:e dagen tillsammans är värst för mig, läs då är jag som mest irriterad på alla. Det handlar om mig och min tillvänjning av att ha folk runt omkring mig hela tiden. Då blir det bäst när jag tar ansvar för mina känslor och går undan.
  Härligt Elaine att du har såpass många människor som du klarar av att hänga med i 3 veckor ??.

 8. Sofie skriver:

  Tyvärr är det inte många jag skulle klara en längre period med. Det hade absolut funkat med en långresa om vi hade enskilda sovrum och om alla var ok med att inte göra allt tillsammans hela tiden. Gäller både vänner och familj 🙂

Lämna en kommentar