En vän, flera mål


Skoja inte vad jag var peppad på min promenad till Sugarfrog. Kaffeverket har blivit vårt hak för nyårsmålen. Det är nästan som en målkyrka för oss. Man går dit reflekterande över året som gått och drömmer om året som komma skall. Vad vill jag se tillbaka på i slutet av 2017? Ett bättre Sverige för barnen definitivt, 12 härliga och minnesvärda dejter med Gustav, tid och stunder med vänner istället för tid och stunder på röda mattan med bekanta. Oj vad bröstet bultade av mål för nya året.❤️

Vi kikade även igenom målen från 2004. Vi har ju hållit på sedan 2002, 14 år. I väskan har jag både mål från 2004 och 2017. Jag ser sjukt nöjd ut. 🙂

Här är Camilla och jag och spånar mål för 2015. Jag har Evelyn i magen och är allmänt hoppfull och fridfull. 


Jag hade ingen grundtrygghet då men satte det som mål. Jag höll ju på att skriva Medan han lever och mådde rätt kasst. Jag visste inte vad som var jag eller det som var konsekvenserna av min barndom. Nu vet jag det. Det är så skönt! 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “En vän, flera mål”


  1. Älskar att se tillbaka på året som gått och framemot det som är framför oss just under denna perioden på året. I år gjorde jag dessutom något som jag blev rekommenderad, yearcompass.com – tipstips!

Lämna en kommentar