Allt jag vill ha av en väska


Absolut inte sponsrat inlägg, jag är bara kär.

Jag är ingen pryl- eller märkesmänniska. Jag vill ha saker som är praktiska, funktionella och passar till fler tillfällen. Jag har haft en finväska, en märkesväska och en när-allt-måste-få-plats-och-träningsväska. Nu kan jag ge bort alla de för när jag letade julklapp till Gustav hittade jag denna.

Jag satte den på prov och den fick plats med dator, laddare till dator och telefon, telefon, adapter, penna. Där var facket för jobbet fullt. Sen fortsatte jag med kamera och tre objektiv i andra facket. Nemas problemas. I tredje fick jag ner träningskläder, gympaskor och necessesär. I fjärde fick plånbok plats. Sen stängde jag väskan och den gick igen. Det magiska ögonblicket var när jag hängde den på axeln och den inte kändes tung. Vissa väskor känns tunga trots att de knappt är fyllda. Jag gjorde slut med mina andra tre väskor och friade till denna. Jag funderar på att köpa en till för jag vill inte ha nån annan väska i hela världen än denna. Den är perfekt för mig.

Har ni också en väskcruch? Har väskan mer än ett utseende? För annars brukar det vara som med killar, förälskelsen lägger sig rätt snabbt. Min väska är som Gustav – snygg och långsiktig. Jävligt praktisk ska tilläggas. 

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “Allt jag vill ha av en väska”


 1. hb skriver:

  Ja men hvilket merke??? 😮

 2. Sofia skriver:

  Åhhh vill också ha! Plus att den är från Stockhlm.

 3. Charlotta Stark skriver:

  Fick den i julklapp av svärmor fast i svart och älskar den också! Får också plats med allt jag behöver under en dag! Den är fantastisk praktisk och snygg!

 4. Minne skriver:

  Jättefin. Vill ha. Kan man få en länk till var man kan köpa den? Tack

 5. Sofie skriver:

  Snygg och praktisk väska. Läder? Fanns det axelrem? Precis en sån , fast med axelrem, skulle jag behöva.

 6. Ewa skriver:

  Ge bort alla dem, kanske? ”språkpolisen” som snackar och skriver snyggt. För mig är svenskan viktig.

 7. Linnea skriver:

  Själv har jag länge dreglat över GymTotes väskor https://gymtote.co.uk/

Lämna en kommentar