Sista rycket innan semestern


Nu bär det av till Spanien med lilla familjen. Tre veckor ska vi vara borta och jag ska läsa böcker, leka med barnen och äta goda smoothies. Det är planen tänker jag.

 

Vilka intressanta diskussioner och tankar det blev kring att låta hjärnan välja men att höra hjärtat klaga. Jag tror att känner man sig själv väl och under vilka omständigheter man kan bli kär eller inte kär så kan man lite på hjärnan en stund. Men tar en annan man 90% av ens tankeverksamhet undrar jag om man blir en närvarande fru eller mamma. Jag tror inte att några barn eller någon man vill ha en zombie som drömmer sig bort och sällan är närvarande. Det kanske inte är så illa för alla. Men jag tror att en sån person gör bäst i att antingen kämpa för den befintliga relationen eller separera. Zombietillståndet är inget vidare.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar