Nu är den här


Den finns äntligen i pocket. En tjock sak eftersom den innehåller stopp min kropp och nätsmart. Köp den, läs den och lev efter de integritetsregler som finns där. Men lev framförallt för barnen framför vuxnas heder. Ni hittar pocketen här. 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Nu är den här”


 1. Sandra skriver:

  Vill bara säga TACK igen för att du har skrivit denna bok och för att du delar med dig av dina erfarenheter! Jag jobbar inom socialtjänstens barnenhet och har tyvärr mött barn i samma situation som du varit i och då haft en ”professionell” hållning till det. I förra veckan fick jag rent privat ännu en påminnelse om vilka vidriga vuxna människor det finns som utnyttjar barn vilket får mig att ännu mer vilja engagera mig i din kamp och lära både min dotter och andra barn och vuxna i vår närhet om integritet och Stopp min kropp. Så tack igen för att du står upp för alla våra barn och öppnar ögonen på oss vuxna! Kramar till dig ❤

 2. Cat skriver:

  Tack för att du skrivit boken, beställer den direkt. Glad advent!

 3. Sofia skriver:

  Julklapp till svärmor som är förskollärare (och har den goda egenskapen att dela med sig av böcker = hon kommer sprida den vidare). Jag har redan lyssnat ♡ Tack!

 4. Karina Hagen skriver:

  Hei Elaine. Er helt umåtelig imponert over deg og åpenheten, styrken og motet ditt. Ditt arbeid er SÅ viktig! Å beskytte barn er vår alles fremste oppgave. Nå sitter jeg her i Norge og tenker hva kan jeg gjøre? Kommer boken din ut her? Vil gjerne bidra og hjelpe om det trengs.

  Stor klem, Karina

 5. Maria skriver:

  Det är en riktigt bra bok, faktiskt, viktig och dessutom välskriven. Den kommer leva länge och väl och jobba för barnens sak. Du har talang.

 6. Agda skriver:

  När jag går in och ska beställa den så står det att den inte har utkommit på pocket.
  Hälsningar Skåne

 7. Sofie skriver:

  Jag är fortfarande kvar och har lyckats skrämma bort tre. Oklart dock om de bara blockat mig eller om de avreggade sig efter lite prat om grooming skärmdumpar IP adresser och anmälningar.

  de kommer hela tiden. en ny varje gång man loggar in. och tyvärr lär de ju komma tillbaka. och tillbaka. eller dra till andra ställen.

  jag läste på lite vad som krävs för att sätta dit dem på riktigt. alltså få dem fällda. och det är ju tyvärr en del. det krävs att man har verkliga bevis (typ SMS, KIK) för att de stämt träff IRL typ en vägbeskrivning eller pengar till biljett. det är på den nivån. därför gissar jag att KIK är vägen att gå och att man får jobba ett tag för att avslöja dem. säger man nej till KIK drar de ju oftast

  men att exploatera den här siten i massmedia vore ju inte fel. den är ju helt sjuk

Lämna en kommentar