Nawfaktor 100%


Jag kunde inte vänta till jul för att önska mig strumpor, jag tog mig upp till gallerian och vilka får jag se där? Meryem och hennes Patric. 

Tänk att hon hittade honom till slut, kärleken. Jag har alltid sagt det till henne att Mereym detta kanske tar dig längre tid men du är mindre impulsiv och mer betänksam. När du väl bestämmer dig så kommer han vara rätt. Du slipper alla missar jag har gjort i relationen men du får också vänta lite längre. Men det kommer vara värt vänta.

Snacka om att det är värt det. Dessa två fifan❤️

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Nawfaktor 100%”


  1. Sandra O skriver:

    Jag växte upp på Vallby i Västerås och kommer ihåg Meryem från den tiden, dock umgicks vi inte då jag är några år yngre. Jag tyckte alltid att hon var så vacker & det är hon fortfarande 🙂

  2. Maria skriver:

    Härligt när två finner varandra. Det finns alltid nån för alla. 🙂

  3. Evelina skriver:

    Åh, jag väntade (och letade) också så himla länge! Men det var först när jag slutat leta (klyschigast någonsin, men helt sant), bestämt mig för att sluta vara en nej-sägare till allt i som kanske kändes lite jobbigt (ex. säga ja till att gå på fest där jag inte kände någon) och att ge alla killar var snälla en chans, som HAN dök upp. 4 år senare håller vi fortfarande ihop. Min första riktiga pojkvän, numer min fästman och senare även min make och förhoppningsvis även mina barns pappa. SÅ värt all väntan!!

Lämna en kommentar