Min framtid som romanförfattare


Så här ser tre personer från Bonniers förlag ut när de diskuterar en boks skelett. Hur ska handlingen fortlöpa och vad ska hända. Vilka överlever vilka gör det inte och så vidare.

John är nu redaktör till Camilla Läckbergs kommande bok ”Häxan”. Så han försvinner i ”Häxanbubblan” fram tills mars. Tills dess ska jobba på skelettet till min bok och sen får jag förhoppningsvis tummen upp och kan börja kött!

Inte dåligt att ha Läckbergs redaktör till hjälp. Och att han tyvker stt utvecklingen sedan September har varit riktigt bra. Håll tummarna! 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Min framtid som romanförfattare”


 1. Dempsey skriver:

  Hej Elaine! Jag har läst din blogg i flera år. You had me at smekmånaden i Brazil. Jag har skrattat och gråtit tillsammans med dig, och din blogg är den enda jag läser. Ändå har jag aldrig kommenterat. I början för att jag var så oteknisk (…), men sedan blev det till en grej. Det kändes liksom så högtidligt att kommentera att jag ville att det skulle vara ”rätt läge”. Jag ville att mina ord skulle kommunicera och göra rättvisa åt vad du betyder för mig. Men Elaine, jag får nog förlika mig med att det inte går:) Så här kliver en siffra från statistiken ut från mörkret och säger hej. Tack för att du finns och låter oss ta del av din fantastiska person. Du betyder mer än du anar <3

 2. Helena skriver:

  Hej vackra du! Jag har läst din blogg under flera år men inte kommenterat. Elaine, du verkar vara en fantastisk trygg person i dig själv och väldigt socialt kompetent. Att du gick ut med det du blev utsatt som barn är otroligt modigt. Det är inte alla som vågar eller vill. Du som offentlig person tror jag bidrar till att få fler att inse att man bestämmer över sin egen kropp & att föräldrarna/nära anhöriga inom ett barns sfär har en otroligt viktig roll för att se så att barn har en trygg barndom. Jag kan tänka mig att utnyttjande av barn är svårt att upptäcka, vilket såklart är fruktansvärt tråkigt. Du får oss ”Svenssons” att hålla ögonen öppna och SE barnen/upptäcka avvikande beteenden. Tack för att du gick ut med det du blev utsatt som barn även om jag verkligen beklagar det. Jag är djupt ledsen över det du fick uppleva i din barndom. Inget barn ska någonsin uppleva det du upplevt. Stort tack för att du är så modig och öppen om det du blev utsatt för. Önskar dig all lycka och trygghet i din framtid, det är du verkligen värd. Kram Helena

 3. Karin B skriver:

  Kul att du ska skriva en bok!

 4. Anna skriver:

  Vad kul!! Kram

Lämna en kommentar