Julbordet


I samarbete med LloydsApotek


Har ni sett LloydsApoteks godsaker som ni kan köpa hem eller ännu bättre – ta med er på nån middagsträff i december. Alltifrån te, chokladdoppade mandlar och senap finns att hitta i sortimentet. Äter ni senap? Jag tycker det är en rätt central del på julbordet. Den här senapen har en noga utprovad blandning av gula och bruna senapsfrön som omsorgsfullt malts ned och kryddats för att få den perfekta balansen av styrka och sötma. Det är helt enkelt en senap för senapssnobbarna där ute.?

LloydsApotek har ett samarbete med tillverkaren Hovsenap som 2014 vann brons i tävlingen World Wide Mustard Competition. Från gården i Hov utanför Vadstena i Östergötland har företaget sedan starten tagit fram högklassig senap tillverkad på svenska råvaror. Bättre senap kan ni med andra ord inte hitta!

Just nu är det 3 för 2 på hela det ätbara sortimentet!

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar