Godmorgon Sundsvall


Jag har kaffet i hand, sömnbristen är bortblåst och utsikten är vacker. Jag är i Sunsdvall och ska jobba här idag. 

På en skala 1-10 så är jag en 9 inför denna dag. 9 för att min förkylning är så envis men dagen känns i övrigt toppen. Vad är ni på skalan och varför? 

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Godmorgon Sundsvall”


 1. Elin skriver:

  Idag är jag nog en typisk 5a, det är inte bra men inte heller direkt dåligt, bara ännu en dag att ta sig igenom. Stressigt på jobbet med anbud som ska in på fredag och ett mindre trevligt gynbesök.
  Njut av min fina hemstad och om du har tid för en fika är tant Anci & fröken Sara bästa stället (om det finns kvar)!

 2. Emma skriver:

  1. Eg 0 pga mina barns pappa har lämnat mig och flyttat ut och min egen pappa inte längre får cellgifter för att det är försent. Ettan är för att jag är hos min pappa i hemstaden. Att få vara hos honom.

 3. Cecilia skriver:

  Typiskt mittemellan men ändå bra, så 7. Minus för att jag har foglossning, minus för att jag fick kramp i vaden inatt och det fortfarande gör ont. Plus för att det är ”fredag” för mig idag (jobbar mån-tis och är föräldraledig resten). Plus för att jag har rett ut massa krångel på jobbet och stort plus för att jag har ”tjatat” mig till att vi ska på julbord med jobbet 🙂 (visserligen jag som fick ordna allt). Önskar dig en fin dag i Sundsvall!

 4. Cissi skriver:

  Det är både en 4a och en 7a. En 4a för jag bröt ihop under en muntlig tenta när min lärare försökt få ut mer svar av mig angående identitet och jag bara svarar prestationssvar och hon är ute efter något mer så blir det på svart och vitt att min identitet är att prestera och det är det enda som räknas. Vilket är kopplat till min idiot pappa där det enda möjlighet att få någon uppmärksamhet var hur duktig man var annars så handlade allt om honom och man fick inte visa några känslor alls mer än tycka synd om honom. Jag har inte haft någon kontakt med honom i över 4 år sedan han fysiskt gick på mig men jag fick reda nyligen att han har gift sig och så kom sorgen om att inte ha en pappa som man fira såna tillfällen. Jag vill inte fira honom men fira med en pappa som är normal. Sedan en 7a för min lärare tog det så bra och pushade mig att det är viktigt att få känna känslor och jag är inte konstig eller misslyckad för jag blir ledsen. Sitter nu på EH på emporia med EH med en mysig fika och känner mig ändå glad och stolt att jag fick ut lite av mina känslor. Att jag även har världens bästa mamma, bror och sambo som alltid tror på mig och finns alltid när jag behöver hjälp, peppning eller bara få gråta ut! ?❤️

 5. Sofia skriver:

  Jag blev väckt klockan 04.00 av att min 1-åring kräktes på mig. Det får liksom inte plats på skalan.

  Men – sjukt tacksam över att jag bor i ett land där man får vabba, att mina kollegor pysslar och försöker täcka upp för mig så att mina patienter förhoppningsvis ska drabbas så lite som möjligt, att storebror är nöjd med att få marathon-kolla Daniel Tiger och framförallt att min unge är en välnärd liten orangutang som bor i ett rikt land med rent vatten och vätskeersättning. Och att vi har tvättmaskin…

 6. Liv skriver:

  Trea.
  Jag kräktes natten till måndag. Maken började kräkas natten till idag och nu väntar vi bara på att sonen ska börja med. Har inte hunnit återhämta mig efter min kräka men tar hand om sonen eftersom maken är sämre. Är dessutom gravid med småsyskon och har börjat få problem med foglossning och har därför inte heller så himla mycket extra energi till att börja med. Och det är andra vändan magsjuka på en månad.
  Men vi ska väl klara ut det här med.

 7. Zamira skriver:

  9. Bra start att vakna på hotell i Norrköping, hotellfrukost!! Sen ett snabbt besök på dotterns jobb för att krama på henne innan bilen rullade hem mot Stockholm igen.
  Sjuka anställda som sätter mig i lite stress drar ner 10an till en 9.

 8. Åh, Sundsvall, där är jag född och delvis uppväxt.❤ På skalan mellan 1-10 är jag just detta nu, 4:a, för timme sedan var jag 7:a och tidigare i dag var jag allt mellan 1-10, såatte, djipa dalar och höga berg ?

 9. Rebecka skriver:

  Vad varmbona härlig din blogg är nu. Jag blir nyfiken på kommentarerna och vill välv delta!

  Idag är jag en… 8 kanske? Har gått på min ashtangalektion så kroppen är mjuk, och har en lektion i vinyasa i eftermiddag, vilket faktiskt inte känns stressigt/ångestladdat. (Lektionerna är ofta stränga och krävande). Kort och gott har jag energi idag! Vad som gör att jag inte är en 10 är att vardagen här i Indien är lite långtråkig, all fokus ligger på yogan så jag gör inte så mycket annat.

Lämna en kommentar