Papiljotta va


Jag har ingen motivering av denna bild mer än att det är så jag ser ut när detta skrivs. Rosa nät som min mamma hade för att hålla ihop sina papiljotter back in the days. Fan vad heligt detta ros nät blev plötsligt. Mamma❤️

Vilket ord egentligen. Nästan så att det låter som ett mellannamn till Pippi Långstrump. Jag tror fan att man kan lura en man att jag heter Papiljott Eksvärd. De vet väl inte ens vad en papiljott är för att det är så länge sedan och det är så retro. En 90-talist kan man lura. 

Nu har jag ett socialt experiment. Jag ska presentera mig som Papiljott Ekström nästa gång jag träffar en främling. 

Undrar vad Niklas hade sagt om denna huvudbonad? ??

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Papiljotta va”


 1. Malin skriver:

  90-talist här, med förälder som använde paplijotter under min uppväxt! Tror du har större lycka på 00orna 😉

 2. Linnea skriver:

  Haha nädu! En 90-talist vet minsann visst vad en papiljott är. Tidiga 90-talister i alla fall 😉

 3. stefan skriver:

  Du gjorde jättebra ifrån dig i debattprogrammet Opinion live! Dessutom så snygga kläder, långt ifrån alla som passar i tighta skinnbyxor men det gjorde du!

 4. Hockeysmurf skriver:

  Åh, när jag såg bilden (lite mindre) på Bloglovin tänkte jag direkt på ”We can do it!” Tjusigt värre! 🙂

 5. Camilla skriver:

  Ha ha, använder själv papiljotter emellanåt som en sann 60-talist ? så mina döttrar (födda -02 och -05) är väl införstådda i vad det är ? Men Elaine jag har en fundering om svordomar i tal och skrift. Jag arbetar intensivt med att mina döttrar ska ha ett vårdat språk och ser inte svordomar som inkluderat i det. Jag både läser dina inlägg och lyssnar på dina föreläsningar som en stor inspirationskälla men det hugger till när svordomar inkluderas. Hur ser du på det? Kram, Camilla

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Åh jag vet, ska skära ner på dem. Men när jag citerar andra så håller jag på dem. Det är ok tänker jag.

 6. Malin skriver:

  Haha jag är född på 90-talet och vet vad papiljott är! Men de klart, killar kanske inte har lite stor koll på det 😉

Lämna en kommentar