Business outfit


Gjorde mig fin för Malmö och Göteborg. Ska snart vila från debatten, men måste bara avsluta den om Mansplaining i Svt Opinion ikväll. Hoppas ni vill titta.

Jag har svarat på mejl och dagdrömt om min roman. Förlaget vill hålla boken hemlig till 2018 då jag tror att det kommer få se ljuset. Men retorikboken ”Vi måste prata” kommer redan till hösten. Jag längtar efter båda två. Det blir åtta böcker när de är klara. Galet och härligt. Älskar det skrivna ordet. 

Det är så mycket jobb, men jag har lyckats klämma in mycket lek med barnen, särskilt Matheo. Vi leker skelettdrakar som flyger till kaknästornet och skrämmer alla andra drakarna och får kakorna för oss själva. Det ni! 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Business outfit”


 1. Maria skriver:

  Grattis till det goda beskedet från bokförlaget! ??

 2. Josefine skriver:

  Hej Elaine!
  Jag tycker att det arbete du driver för barns integritet är så bra. Jag arbetar med en lokal förening inom Rädda Barnen och har mejlat till treskablinoll-projektet men inte fått något svar. Min fråga i mejlet är om projektet behöver ett ekonomiskt bidrag. Jag hoppas på svar.

  Vänligen,
  Josefine

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Har du men vad konstigt! Tack snälla som frågar. Jo vi håller på att göra bolaget så att man ska kunna donera pengar men innan jag tar emot så skulle jag vilja veta hur man kan göra det transparent. Om du donerar så skulle jag kunna vilja skicka en avis på exakt vad pengarna går till. Kanske tryckt material om integritet till nån förskola i Lund. Vi ser på möjligheterna till det. Återkommer! ❤️

   • Josefine skriver:

    Tack för svar, det gick ju snabbare här på bloggen! =) Det finns lite mer info i mejlet jag skickade, men då väntar jag på svar kring detta. Självklart behöver vi också kunna specificera vad pengarna har gått till om vi ska donera en summa. När tror du du vet mer kring detta?
    <3

 3. Eva skriver:

  Var kommer dina fina kläder ifrån? Du var superfin!

  Varma hälsningar!

 4. Jess skriver:

  Jag såg precis Opinion på Play, vad bra du var! Bemötte kritiken och frågorna riktigt snyggt 🙂

 5. Lena Nilsson skriver:

  Varför begränsa sig till mansplaining, eller ens splaining, när man kan ägna sig åt elaining? Att livnära sig på att undervisa om härskarteknik samtidigt som man högdraget avfärdar någon med ”Ja, men vad bra att du förstår det!” i direktsändning.

  Om jag vore du skulle jag dra en säck över huvet och sätta mig i garderoben ett par veckor.

Lämna en kommentar