Godmorgon folket


Jag på Rival i veckan. En lycklig stund på jobbet då jag föreläste om retorik för ett fullsatt Rival.❤️

Mår ni bra? Jag mår tiptop, sov gott och vaknade upp på rätt sida. Gustav har sett att jag varit stirrig två dagar, men han sitter alltid lugn i båten med mig trots att jag står och hoppar ibland över debatter som förs på nätet. 

Jag: Gustav påminn mig att jag ska hålla mig borta från debatter ett tag nu.

Gustav skrattar: Jag kan försöka, men så läser du om nån dom mot en pedofil och ”bara måste”.

Jag blir stirrig: Jag orkar inte med mig själv, bli helt slut. 

Gustav: Det är ju det jag älskar med dig att du tar striderna och vågar. 

Jag: Men det gick lite fort sist.

Gustav: Det är det jag gillar också, du har vett att inse när det gör det och säga förlåt. Men skit i det nu, du jobbar för barnen låt inte det andra ta fokus.

Det ska jag inte. Jag inser att för man ett krig för barnen så blir ibland priset att alla inte gillar en, och jag är helt fine med det. Faktiskt. Priset blir också att desto fler är med en i kampen och det är jag mer än fine med. Medan andra trollar och mobbas så ska vi fokusera på barnen. Ett stort tack till Hmm, min största kritiker och resonerande bloggvän. Att läsa dina resonemang är alltid härlig trots att jag inte alltid håller med. Att läsa att du försvarar mig värmer mig. Tack. Och tack igen alla peppiga kärleksapor här inne. Älskar er.

På tal om ingenting, så här såg jag ut igår. Rivigt värre! 🙂 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Godmorgon folket”


 1. Maria skriver:

  Smashing outfit! Stunning ! ???

 2. Diana skriver:

  Det är bra det, fokusera på allt det braiga, positiva inte andra som söker fokus och uppmärksamhet på ett negativt sätt.

 3. Hanna skriver:

  Vad fin han är, Gustav. ☺️

 4. Nora skriver:

  Alltså världens finaste är du!! Heja dig <3

 5. Elin skriver:

  Wow!!! Lyllos Gustav som har dig som fru!

 6. Hmm skriver:

  Tack för att du finns och aldrig slutar kämpa. <3

 7. Också utnyttjad skriver:

  Elaine,
  tänk på att inte beskylla någon som försöker göra ett bra jobb för att vara pedofil/ursäkta pedofili och inte bry sig om sexuellt utnyttjade barn. Att själv ha fått sin integritet kränkt ger en inte rätten att kränka andra. Tänk på att sexuellt utnyttjade barn finns överallt som vuxna, även inom rättsväsendet. Jag vet att du bett om ursäkt men jag ber dig tänka på detta i framtiden. Tack för att du är en av många som gör sexuellt utnyttjade barns röst hörd, vi behöver höras och synas!

  • Elaine Eksvärd skriver:

   ❤️❤️❤️det var jättedumt och klumpigt av mig. Ledsen att jag sårade dig och andra. Förlåt igen. Lovar att tänka mig för!

  • Maria skriver:

   Men Elaine har inte beskyllt någon person för att vara pedofil! Varför pratar alla (inklusive hon själv) om det som om det vore ett faktum? Hon tog upp den ytterst relevanta tanken på att det kan finnas pedofilnätverk som sträcker sig in i rätts- och polisväsendet. Det är en gammal tanke och har absolut fog för sig. Det är en otroligt viktig fråga och jag tycker det är skrämmande hur frågan dränks och tystas ner genom att vifta med det enkla ”kränkt-kortet”. Pedofiler finns i alla yrkesgrupper och jag skulle aldrig komma på tanken att försöka tysta ner en viktig debatt med hänvisning till att jag känner mig ”kränkt” för att min egen yrkesgrupp har nämnts i sammanhanget. Tvärtom skulle jag välkomna det – vem vill arbeta med pedofiler? Är inte barnens säkerhet något viktigare än nån slags pretentiös yrkesstolthet? Jag finner det upprörande.

Lämna en kommentar