När man kuppar Tilde och Peter


Under intervjun som sträcker jag upp armarna i luften för att se om de ska våga ge mig feedback – som hela inslaget ändå handlar om. Innan jag går in i studion som har jag vinkat med armarna upp i luften mot Peter och Tilde och ni ser redan på deras miner att de sett det sekunden innan. Haha. Kolla Tildes ”det här kommer bli jobbigt min”.

skarmavbild-2016-11-17-kl-23-04-04

Och Peter tycker det är så jobbigt att se mina stora skivor under armarna att han kisar emellanåt. Roligast i hela klippet som många missar det är ändå när Peter, efter att ha samlat mod, ändå försöker ge mig feedback. Kolla hur dåligt Tilde mår då! Helt underbart kul!

skarmavbild-2016-11-16-kl-14-13-45

Ni ser klippet här

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “När man kuppar Tilde och Peter”


 1. Petite skriver:

  haha, men vaddå? Det måste dem väl ha förstått, att du fejkade detta?

  Följ mig gärna, min väg till mitt första barn…

 2. Hockeysmurf skriver:

  Fast just svettfläckar tycker jag man kan hålla tyst om. Jag svettas periodvis mycket, jag vet om det, jag vet också att det syns på mina kläder emellanåt. Inte behöver jag få höra från andra att de ser det?!
  Hade jag LUKTAT svett eller äckel däremot, då är det okej om nån lite fint talar om att jag stinker apröv. Å andra sidan var det länge sen jag luktade svett, sen jag gick över till no poo så svettas jag något mer men luktar noll och ingenting, älskar’t! 😀

 3. Kristina skriver:

  Kul test! ? Undrar dock varför du säger Tilde och Jihde..?

 4. Lisa skriver:

  Haha, ÄLSKAR sociala experiment och tror du fick fram din poäng mer än om du bara pratat om det! Sen kan jag hålla med en del kommentarer ovanför att det inte alltid behövs sägas men kanske framförallt HUR det sägs ❤️

 5. Idai skriver:

  Älskar detta klippet, såg det när det sändes. Sjukt härliga miner alltså! ?

Lämna en kommentar