Kort stor person


Nu sitter jag på ett plan som snart ska lyfta till Kalmar. Mark Levengood, Fredrik Lindström och andra är med för vi ska prata på de stora inspirationsdagarna. Känns sköj! 

Jag längtar efter min man och jag känner mig alldeles varm efter heldagen på förskolan igår. Vilken upplevelse och vilka kompisar Matheo har. För att inte prata om pedagogerna. 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Kort stor person”


  1. Diana skriver:

    hahaha vad skön Gustav är som kom på en sån sak att säga 😀
    Jag tycker den är fin.

    Längtar själv tills min man kommer hem och även efter fredag för att få vara i min äldsta dotters skola. 😀

  2. Casa Annika skriver:

    Vad fint att ha fått vara med på förskolan! Jag skulle själv gärna vilja vara med på min dotters förskola, se om hon pratar och leker med andra barn, hurdan hon är med pedagogen, vad de gör och så… men här i Spanien får föräldrar inte ens komma innanför dörren, varken på förskola eller skola, så det går inte.

Lämna en kommentar