Älskar mitt röda hår


bild-2016-11-07-kl-14-00-2

På sommaren har jag det hellre korpsvart mot min då bruna hud. Gud det känns som jag har skrivit detta inlägg en gång per år, men skitsamma. Jag älskar variationen i mitt hår trots att jag sagt det flera gånger förut. 

img_2172

20131002-160953

Vad har ni för hårvarianter? Berätta! 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Älskar mitt röda hår”


 1. Diana skriver:

  Jag har sagt till min frisör att jag vill ha lite rött men de säger att det är så svårt att ändra tillbaka till ljusare eller nått. Förstår inte varför många vill göra mig ljusare..

  Jag brukar tänka mörk på vintern och ljus på sommaren typ, eller är det tvärtom kanske? Nä nu har jag glömt det. Men rött är något jag tycker är superfint på oss mörka.

 2. Alexandra skriver:

  Buhuuuu!! Så jäkla tunt och helt värdelös kvalitet… Önskar att jag hade haft ditt svall 🙂

 3. Isa skriver:

  Låter mitt gråa växa ut nu och det är en fantastisk frihetskänsla. Är så förväntansfull och glad över att jag äntligen vågar!

 4. Maren skriver:

  Hei Elaine 🙂 Jeg liker bloggen din og er innom daglig. Håper jeg kan få med meg en av dine foredrag i Norge i 2017.

  I forhold til hår så har jeg ganske kort hår og jeg farger det i alle farger. Håret mitt blir lyst om sommeren, så da har jeg lysere varianter. Mellom sommer og vinter så har jeg mørk bunn og farger på tuppene. Om vinteren har jeg forskjellige mørke farger. Akkurat nå har jeg blågrønne tupper. I fjor før jul så hadde jeg helblått hår. Ellers er jeg enig i at røde toner er veldig fint. Jeg liker igrunn farger veldig godt. God helg 🙂

 5. Tycker det är supersnyggt att variera sig och du passar ju så bra i båda färgerna! Dock är jag kass på det själv, hehe. Var svarthårig i ett gäng år och nu har jag nog varit rödhårig i snart fem år. Får se om och vad det blir härnäst dagen som jag tröttnar på detta! ??

Lämna en kommentar