Testar en outfit till Nyhetsmorgon


Jag hittade min kamera som låg och skräpade i nåt skåp. Nu när jag haft en sån tuff höst så har jag inte varit angelägen om att dokumentera vackert. Tänkt att det kan lika gärna vara suddiga och fula mobilbilder för det är helt i linje med hur jag mår just nu. Nu mår jag dock bättre. Jag har gått terapi en gång i veckan och det börjar äntligen att ge avkassning. Så skönt. Jag tycker det är kul med små ytliga saker som rött nagellack och pröva outfits jag ska ha på mig till Nyhetsmorgon. Det blir kul när man mår bra på djupet.

Jag ska börja ha kjol och lite uppsättningar emellanåt. Jag har nästan alltid utsläppt. Men på tisdag blir det nog tofs. 

/Elaine, fortsätter jakten på vinterjackan med familjen. 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Testar en outfit till Nyhetsmorgon”


 1. Yaca skriver:

  Jag säger det igen: HOUDINI. Bästa vinterjackan från bästa företaget.

  Vill tillägga att jag varken jobbar för eller med de men, får ingen rabatt eller liknande men är bara ärligt övertygad att de gör riktigt bra produkter enligt ett världsyn som jag tycker är superbra.
  Lycka tillpå jakten!

 2. Ida skriver:

  Hej Elaine.

  Jag undrar om du har något tips eller råd till mig för hur jag bör agera mot min vän som jag misstänker har blivit utsatt för sexuella övergrepp som barn (runt 30-års åldern idag).
  Min vän pratar väldigt öppet om det mesta, speciellt sex och onani och hon har berättat för mig om sina minnen om hur onanerade som litet barn. Sättet som hon som barn hade onanerat på var inte att gnida sig mot någon kant eller något mindre ”oskyldigt” utan hon onanerade på ett ganska obscent sätt. Detta var i så pass tidig ålder att jag själv aldrig skulle komma ihåg något från när jag var i den åldern vilket jag sa och då svarade hon att hon minns väldigt mycket onani från när hon var liten. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta, när jag lite försiktigt säger att jag tycker att det låter som en väldigt tidig ålder osv så viftar hon bort det och säger att hon varit extremt sexuell redan som liten (och även som vuxen). Jag vill finnas där för henne men jag tror att hon kanske inte riktigt själv är medveten om att det kan ha hänt något i uppväxten, kanske något hon förträngt eller bara minns lite luddigt. Kanske är det så att det börjar komma tillbaka nu i hennes medvetande eftersom hon successivt berättar mer och mer lite avvikande incidenter. Ska jag bara avvakta och låta henne ta det i sin takt om hon vill berätta mer eller bör jag fråga henne och berätta att jag tycker att det hon beskriver inte låter som ett sunt beteende för ett barn? Vad hade du önskat att någon gjorde vän gjorde i detta läget? Det kanske inte är så att hon har blivit utsatt och då kanske hon känner sig blottad och obehaglig till mods om jag skulle lyfta på locket? Jag vill ju absolut inte att hon ska tappa förtroendet för mig som vän, hon har aldrig antytt att hon blivit utsatt utan det är mina egna slutsatser efter det hon har berättat. Kanske är det så att hon berättar vissa saker för att testa mig lite, se om jag kan ”hantera” det för att sedan när det visar sig att jag klarar av att höra och lyssna berättar mer? På grund av att hon själv inte verkar tycka att hennes beteende var så konstigt utan det är bara hon som ”är väldigt sexuell och alltid har varit” så vågar jag inte riktigt säga vad jag tänker när jag hör det. Vill inte göra henne obekväm eller skrämma iväg henne. Har du något tips?

 3. Ingela skriver:

  SNYGGT!!

 4. Sanna skriver:

  Jättesnygg tröja! Var är den ifrån?

Lämna en kommentar