Godmorgon folket


Vad skönt det är att vakna denna lördag och veta att Jonathan är hemma och välbehållen. Han äter säkert frukost med sin mamma och pappa i detta nu. De tar ingenting för givet längre för tänk om något hade gått fel. Nu blev det istället rätt. Så skönt.

Just nu är jag glad för alla barn som vaknar hemma hos sin familj, välbehållna. Så glad, extra glad. Matheo frågade om vi kunde åka till Kaknästornet idag. Han har aldrig varit där. Jag sa självklart! Gustav har fått sig en sovmorgon, jag har ordnat frukost och nu ska jag iväg och träna. Sen blir det playdates för hela slanten idag. Jag har längtat efter den här helgen. Ledig på riktigt. 

Tack för alla fina kommentarer kring det jag skrev om den där som skulle föreställa min pappa. Hoppas han halkar i snön idag. 

Puss på er.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Godmorgon folket”


 1. Jossan skriver:

  Önskar jag kunde se på samma positiva sätt att pojken är återfunnen. Själv kommer jag på mig själv att undra varför han försvann? Höll han sig undan självmant? Varför i så fall? Är han mobbad? Vill han inte vara hemma för att föräldrarna grälar? Frågorna är många… Det bli övermäktigt på nåt sätt att tänka på detta viset, man vill just alla barn ska ha det bra. Men jag vet att alla inte har det. Fy.

  Inte min mening att sabba en annars trevlig lördag. Själv är jag vrålförkyld och har ont i ryggen. Och så spöregnar det. 🙂 Och då kommer lätt de negativa tankebanorna.

  Kram på dig

 2. Annica skriver:

  Så pass ytlig kommentar nu, men: önskar att du inte flyttat tillbaka till mama. Sämsta portalen i Sverige. (Tyvärr flertalet BRA bloggare som ändå väljer att stanna med dem…vad är dragningen undrar jag??)

  Har skrivit ett par kommentarer som sen inte funnits kvar efter att jag skickat. 100% inte bort modererat. Så himla trist. Plus en massa andra små skitsaker såsom att man inte kan backa utan fastnar i inlägget man läst kommentarer i och dylikt. Ibland hamnar ens kommentar som ett svar till någons tidigare kommentar trots att det inte är det man gjort.

  Mama har verkligen pinsamt dåligt teknik trots att de ”fixat” vissa delar delvis. Att ha arbetat för mama som tekniker borde TYVÄRR vara väldigt negativt på ens CV..

Lämna en kommentar