Därför fungerar Trumps retorik


Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Därför fungerar Trumps retorik”


 1. Anonum skriver:

  Men det är väl inte bara retoriken ?utan människor som faktiskt håller med om vad hans innehåll säger och hans åsikter , eller ?

 2. Pauline skriver:

  ”Medier förkastar honom, men ändå får han anhängare. Vad är hemligheten?” Påminner om Jimmie Åkesson, eller? Skulle vara så intressant om du kunde analysera hans retorik då jag så länge inte förstått hur han kan få så många anhängare?
  Men det kanske är för att han talar så pass mycket klarspråk så att ”folket” och inte endast ”professorer” förstår honom? Och att ”folket” är trötta på alla dessa svåra uttryck med ord de inte förstår när politikerna ska lirka sig runt något svar?
  Därav var Reinfeldt poppis då han var rätt tydlig och klar?
  Eller tänker jag helt fel?
  Många frågor hehe.
  Älskar dina mornar på nyhetsmorgon, så lärorikt!!
  Kram!

Lämna en kommentar